Cancan

Andreea Antonescu a fost fotografiată goală în cadă

Publicat: 04 iun. 2020

Cancan.ro vă prezintă, în exclusivitate, cele mai „fierbinți” imagini ale începutului verii. Una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească a fost fotografiată goală în cadă. Andreea Antonescu a mai apărut așa doar în Playboy! Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor!

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini de-a dreptul demențiale în prim-planul cărora se află Andreea Antonescu, ”jumătatea” trupei Andre.

La 13 ani distanță de la pictorialul incendiar din Playboy, Andreea Antonescu ”a comis-o” din nou. Vedeta a pozat goală în cadă. Acoperită de spumă, pe ici, pe colo, Andreea Antonescu s-a lăsat fotografiată într-o postură de-a dreptul „fierbinte”. Cu toate că a încercat să-și ascundă bustul generos, spuma de baie i-a jucat feste, și la un moment dat, Andreea a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit.

Potrivit zicalei din popor – Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place – fotografiile vor fi, probabil, apreciate la justa lor valoare de către reprezentanții sexului tare. Și asta pentru că Andreea Antonescu arată demențial acoperită doar de spumă.

Adauga un comentariu