Cancan

Andreea Antonescu a recunoscut de ce a plecat în America! Nu are nicio legătură cu cariera artistei

Publicat: 18 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Antonescu a recunoscut de ce a plecat în America Nu are nicio legătură cu cariera artistei
În urmă cu mai mulți ani, Andreea Antonescu s-a stabilit în America, unde și-a întemeiat și o familie

Andreea Antonescu a recunoscut recent motivul pentru care a plecat în America, acolo unde a locuit vreme de câțiva ani. La acea vreme, multă lume credea că artista vea să renunțe la cariera pe care și-o construise în România. Și totuși, Andreea Antonescu a precizat că plecarea ei a avut legătură cu dorința de a obține cetățenia americană.

Andreea Antonescu se numără printre artistele de succes din țara noastră. A intrat în lumina reflectoarelor în urmă cu mulți ani, iar de atunci a muncit în fiecare zi pentru visurile sale. În prezent se poate lăuda cu un parcurs profesional demn de invidiat, motiv pentru care a și adunat de partea sa o mulțime de fani, care i-au fost întotdeauna alături.

Andreea Antonescu a recunoscut de ce a plecat în America

Recent, Andreea Antonescu a vorbit fără perdea despre motivul pentru care a ales să locuiască o bună perioadă în America. Vreme de câțiva ani, artista a lipsit de pe scena din România și a preferat să locuiască peste Ocean. Acolo, ea și-a întemeiat o familie alături de Traian Spak, cu care o are pe Sienna, fiica cea mare.

Andreea Antonescu a știut încă din copilărie că vrea să fie o cântăreață de succes, lucru care s-a și întâmplat mai târziu. Vedeta a muncit foarte mult pentru a-și vedea visul cu ochii, motiv pentru care se bucură acum de un parcurs profesional înfloritor, dar și de simpatia publicului.

Ei bine, Andreea Antonescu a locuit pentru o bună perioadă de timp în America, motiv pentru care fanii săi s-au gândit că ar vrea să renunțe la cariera pe care și-a construit-o în țara noastră. Cu toate acestea, vedeta a pus punct speculațiilor, mărturisind că de fapt a vrut să obțină cetățenia americană, un vis pe care îl avea încă din copilărie.

„Un episod pe care mi l-am dorit de când eram micuță și care e cea mai bună scuză, și anume cetățenia americană. Asta explică această lipsă, acea pauză din România, un alt moment de 10 al vieții mele”, a precizat Andreea Antonescu.

Nu s-a gândit niciodată să renunțe la cariera artistică

Mai mult decât atât, Andreea Antonescu a ținut să puncteze faptul că nu ar fi putut niciodată să dea cu piciorul la tot ce a clădit aici pe parcursul anilor. Și aceasta mai ales deoarece fanii săi au fost alături de ea încă de la debut, iar în toți acești ani i-au demonstrat cât de mult o apreciază. De asemenea, le-a mulțumit tuturor celor care au crezut în ea și au contribuit la reușita sa.

„N-ar fi putut fi vreodată definitivă (n.r. – pauza artistică), nu aș spune că ar putea fi definitivă pentru că este visul meu de când eram copil, în care am crezut cu disperare și datorită publicului din România a și devenit realitate, iar astăzi este și job-ul vieții mele”, a mai spus Andreea Antonescu, într-un show TV.

Adauga un comentariu