Cancan

Andreea Antonescu pare că a pozat nud. Cum arată vedeta care a încins imaginația bărbaților în Playboy

Publicat: 28 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Antonescu pare că a pozat nud. Cum arată vedeta care a încins imaginația bărbaților în Playboy
Andreea Antonescu nu a mai ajuns în Statele Unite la mijlocul lui august

Andreea Antonescu a postat o fotografie în care pare că este nud, după ce în urmă cu 19 ani încingea imaginația bărbaților cu apariția din Playboy. Artista în vârstă de 38 de ani arată mai bine ca niciodată și acum este liberă după divorțul de Traian Spak. Vedeta a avut un program încărcat în ultima perioadă, bifând participări la Ferma, anul trecut, și la Survivor până de curând. Oricum, artista traversează o perioadă destul de fructuoasă și nu ar fi exclus să auzim în curând că este într-o relație…

Andreea Antonescu este o îndrăgită artistă care și-a început activitatea muzicală de la o vârstă fragedă. Astfel, de la șase ani ea a început să participe și să câștige premii la concursuri și festivaluri de muzică. Primul album l-a lansat la vârsta de 12 ani, „Din vina ta”, însă succesul îl va cunoaște odată cu lansarea trupei Andre, alături de Andreea Bălan. După destrămarea trupei Andre, Andreea Antonescu a continuat cu o carieră solo, lansând 3 albume. Anul 2019 o readuce în atenția publicului prin proiectul DISKOteka, dar și reunirea trupei Andre. Între timp, însă, vedeta, care are o fetiță de aproape 10 ani, Sienna, a divorțat de Traian Spak.

Andreea Antonescu nud

De-a lungul timpului, vedeta nu s-a ferit să pozeze în ipostaze incendiare, fapt ce i-a atras admirația fanilor, bărbați în marea lor majoritate. La fel s-a întâmplat și recent, când Andreea Antonescu i-a încins pe urmăritorii ei de pe contul de Instagram cu o poză în care pare că este nud. Vedeta arată mai sexy ca niciodată, astfel că mii de fani au reacționat. Dat fiind faptul că a apărut într-o ipostază provocatoare, mulți au crezut că s-a fotografiat aproape goală.

Cum artista adoră să fie în centrul antenției, formele ei au ieșit din plin în evidență. Felul în care s-a fotografiat i-a făcut pe fani să creadă că a renunțat la lenjeria intimă. În poză, vedeta apare îmbrăcată într-o cămașă din denim și pare că nu poartă lenjerie intimă. Însă, în respectiva imgine, Andreea Antonescu a renunțat doar la sutien.

Andreea Antonescu vârstă și înălțime

Andreea Antonescu se află la vârsta maturității depline și profesional, dar și în plan personal. Data nașterii îndrăgitei artiste este 7 septembrie 1982, astfel că este în zodia Fecioară. Vedeta în vârstă de 38 de ani, care s-a născut la Galați, are o fiică, Sienna, din mariajul cu Traian Spak. Chiar dacă a cunoscut un succes imens, din punct de vedere artistic, artista nu are o statură impunătoare. Astfel, Andreea Antonescu are o înălțime de numai 1,53 metri.

Andreea Antonescu în Playboy

În urmă cu aproape 19 ani, jumătatea roșcată a trupei Andre a fost intens ofertată de celebra revistă pentru bărbați. Astfel, Andreea Antonescu nu avea încă 20 de ani împliniți când a acceptat să pozeze în Playboy. Totul se întâmpla în vara lui 2002, iar pentru respectivul pictorial incendiar, Andreea Antonescu a fost plătită cu peste 30.000 de dolari. Totul a fost un real succes pentru celebra revistă, însă la câțiva ani după ce a putut fi admirată în toată splendoarea ei, Andreea Antonescu a recunoscut că nu ar mai repeta această experiență. Însă dincolo de toate acestea, Andreea Antonescu nu s-a sfiit de-a lungul timpuluio să pozeze nud sau aproape dezbrăcată.

Adauga un comentariu