Cancan ultimă oră

Andreea Antonescu, scene dureroase la cimitir, la mormântul tatălui ei! Ce face în fiecare an când ajunge acolo

Publicat: 01 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Andreea Antonescu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, având o vizibilitate publică de zeci de ani. Timp în care a apărut în fața fanilor ei așa cum este ea fără măști: fericită, tristă, cu frici, cu bucurii, cu lecții și cu speranțe.

Despre toate acestea a vorbit acum în podcast-ul lui Nasrin Ameri, unde, cu tristețe în suflet, s-a reîntors în timp și a mărturisit ce lecție i-a dat tatăl ei, chiar și după moarte.

Andreea Antonescu, copleșită de moartea tatălui ei

De fapt, moartea tatălui, spune cântăreața, a învățat-o atât de multe lucruri despre viață, însă a acceptat cu greu că a trebuit să sufere o așa pierdere pentru a conștientiza ce este mai important.

Deși duce un trai la care mulți pot doar visa, Andreea Antonescu mărturisește că de când nu-l mai are aproape pe tatăl ei, a învățat că totul este efemer: banii, celebritatea, bucuria, stresul ori tristețea.

Tocmai de aceea, atunci când îi vizitează mormântul, în ziua nașterii lui și a decesului, mereu îi mulțumește că a făcut-o să realizeze ce este mai important în viață: timpul și momentul din prezent.

Andreea Antonescu: „Viața nu-i despre asta”

Vedeta spune că tot ce are omul sunt cele două lucruri menționate mai sus, cărora ar trebui să le conștientizeze trecerea și faptul că nimeni nu are control asupra lor.

Că viața este acum, că acum contează și că nu se știe cât va mai fi și cum va mai fi. De aceea, trăitul în negura supărării ori doar cu speranțe de viitor, nu face decât să strice prezentul și să-ți otrăvească sufletul și mintea, spune cântăreața.

„O altă lecție pe care am învățat-o și pe care încă o învăț e momentul în care ajung la tatăl meu la mormânt și mă așez acolo și încep să vorbesc cu el. De fiecare dată, în 2 iulie, ziua în care el a murit și în 16 februarie, când ar fi fost ziua lui de naștere, eu sunt acolo. Acolo realizez pentru ce atâta răutate, atâtea energii negative, atâtea încrâncenări, atâtea orgolii, atâtea răutăți, atâtea supărări, atâtea frustrări… Pentru ce? Că uite unde ajungem. Pentru simplul motiv că avem timp. Adică avem, dar nu știm cât și din păcate nu-l fructificăm. Din păcate, stăm și ne agățăm de niște chestii, suntem supărați că nu ne-a ieșit aia și n-am făcut aia. Viața nu-i despre asta, e despre momentele astea pe care noi le trăim și cărora nu le mai dăm valoare”, a spus Andreea Antonescu, în podcast-ul lui Nasrin Ameri.

Adauga un comentariu