Cultural

Andreea Aradits a postat un mesaj subtil pentru fostul soț, în plin proces de divorț. Ce spune vedeta despre mariajul eșuat

Publicat: 20 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Aradits a postat un mesaj subtil pentru fostul soț în plin proces de divorț. Ce spune vedeta despre mariajul eșuat
Andrei Aradits și soția sa au decis să pună punct mariajului lor, după aproape 20 de ani de relație.

Andreea Aradits a postat un mesaj subtil pentru fostul soț, în plin proces de divorț. Aceasta a scris câteva rânduri cu subînțeles pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Actotul Andrei Aradits a fost cel care a anunțat public că se desparte de soția sa, după aproape 20 de ani de căsnicie. Cei doi au dorit să păstreze discreția și nu au dezvăluit care au fost motivele ce au dus la destrămarea familiei lor. Andreea Aradits locuiește de aproape 6 luni în India și se zvonește că acest lucru l-ar fi deranjat pe soțul ei. Iată ce spune vedeta despre mariajul eșuat.

Andreea Aradits a postat un mesaj subtil pentru fostul soț, în plin proces de divorț

Actorul Andrei Aradits și soția sa, Andreea, au divorțat. Vestea separării definitive a venit din partea faimosului artist. Acesta a recunoscut public faptul că mariajul său s-a încheiat, iar fiul lui este deocamdată în grija sa. Juratul de la emisiunea ,,Te cunosc de undeva” nu a dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la divorț. Recent, Andreea Aradits a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare, făcând aluzie la fostul partener de viață și la căsnicia sa.

„Fiecare suflet pe care îl întâlnim în viață este acolo pentru un motiv. Fiecare întâlnire ne lasă o impresie, fiecare acțiune ne schimbă un pic. Pentru că schimbarea este constantă, fie că ne place sau nu, fie că o dorim sau nu. Totul se rezumă la ceea ce suntem în prezent. Sunt recunoscătoare pentru toți cei pe care îi întâlnesc pe drumul meu, știu că sunt acolo să mă învețe ceva și eu îi ascult.”, a scris aceasta pe Instagram.

În prezent, fosta soție a actorului locuiește în India unde este intructor de yoga. Andrei Aradits și fosta soție își doresc să păstreze discreția și speră că vor rămâne în relații bune de dragul fiului lor. O altă vedetă care a avut parte de suferințe din dragoste este Alina Crișan. Aceasta s-a despărțit de logodnicul ei cu câteva zile înainte de nuntă.

Cu ce se ocupă fosta soție a actorului

Andreea Aradits este de profesie actriță, însă de câțiva ani s-a reinventat pe plan profesional. Aceasta a descoperit că este pasionată de sport, dar mai ales de yoga. Acum vedeta este instructor și își promovează cursurile în India.

,,Practic yoga cu pasiune și dedicare din 2015. În 2016 am început primul Teacher Training de 200 ore, fără intenție să predau. Îmi doream să aflu mai multe. Nu aveam idee cât de vast este acest domeniu și cât va dura să învăț, să înțeleg și să pun în practică.  Sunt profesor certificat de Yoga Alliance RYT 500 h pentru Ashtanga, Hatha, Vinyasa, Yin & Restorative Yoga. Predau clase de Ashtanga Yoga din pasiune.”, a precizat aceasta.

Andreea Aradits a recunoscut că relația cu fostul soț a fost greu încercată și a început într-un mod atipic. Niciunul dintre ei nu credea că vor forma o familie, însă ulterior au descoperit cât de mult se iubesc.

,,Începuturile noastre au fost foarte nesigure, pentru că eram extrem de diferiți. El râdea de mine că sunt mică și snoabă și mi se părea că le știu pe toate. În plus, terminasem și Caragiale, un liceu de fițe. Mergeam prin cluburi, iar Andrei era hipiot, cânta la chitară și se îndoia de gusturile mele muzicale. Din seara aceea, deși nu ne dădeam nicio șansă până a doua zi, ne-am trezit că trecuse o lună și eram tot împreună. Am plecat de la diferențe și am găsit multe lucruri în comun.”, a mărturisit Andreea Aradits.

Deși au fost împreună aproape 20 de ani, Andrei Aradits și soția sa au decis să pună punct mariajului lor. Cei doi evită să vorbească despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei și își doresc să rămână în relații bune pentru fiul lor.

Adauga un comentariu