Cancan

Andreea Bălan a fost iepuraș Playboy. Cum a apărut vedeta în revista pentru adulți

Publicat: 30 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bălan a fost iepuraș Playboy. Cum a apărut vedeta în revista pentru adulți
Andreea Bălan a prezentat fanilor săi noile îmbunătățiri pe care le-a adus locuinței sale

Andreea Bălan a primit multe oferte din partea revistei Playboy. În trecut, ea a realizat un pictorial în care purta lenjerie intimă. După apariția în emisiunea “Dancing around the World”, Playboy Mexic i-a propus să pozeze nud pentru o sumă colosală. Cu toate acestea, Andreea a refuzat spunând că nu pozează complet goală pentru bani.

Frumoasa vedetă pozează sexy pe rețelele de socializare pentru a-și promova noile proiecte. În 2011, a lansat videoclipul “Like a bunny”, în care apare fără sutien, înotând într-o piscină. În timpul concertelor, artista execută mișcări de dans lascive, care pun bărbații pe jar.

Când a pozat Andreea Bălan în Playboy

Revista Playboy i-a oferit în mai multe rînduri zeci de mii de euro pentru a poza nud. Cu ani în urmă, Andreea Bălan realizat un pictorial de excepție pentru numărul din luna mai al revistei Playboy în care afișa un look degajat și sexy, îmbrăcată în lenjerie intimă și cu părul brunet

“Vreau să arăt fanilor că am crescut și că nu mai sunt un copil, Sunt o femeie matură și mult mai independentă” , declara fosta soție a lui George Burcea despre acel pictorial incendiar

După prestația blondinei în show-ul “Dancing around the World”, ediția Playboy Mexic, i-a oferit Andreei Bălan 20.000 de dolari pentru a realiza un pictorial nud. Artista a refuzat această ofertă, precum și pe toate cele care au venit din partea revistei din România.

“În fiecare an, „Playboy” România îmi propune să pozez goală, iar eu îi refuz elegant, pentru că banii nu sunt pentru mine o motivaţie de a poza goală.” a mărturisit jumătatea blondă a formației Andre.

Vedeta își păstrează aparițiile sexy pentru concerte și videoclipuri. În pozele de promovare a unui videoclip, Andreea Bălan purta o rochie din dantelă, extrem de transparentă pe alocuri, mulata perfect pe corpul său de model.

Cel mai incendiar videoclip al artistei

În anul 2011, Andreea Bălan a lansat melodia “Like a bunny”, în care apare topless, stând provocator pe o saltea în piscină. La rândul lor, fetele din videoclipuri dansau lasciv, se mângâiau unele pe altele și aveau costumul de baie ud până la piele. Mai mult decât atât, pe tot parcursul video-ului apar tot felul de imagini cu conotație sexuală, cum ar fi o fată care linge o înghețată.

“I wanna party like were at the Playboy mansion
Baby take your clothes off
Just take the clothes off” sunt unele dintre versurile melodiei

Tot în acel an, îndrăgita cântăreață si dansatoarele ei au jucat rolul unor iepurași Playboy și au încins atmosfera în cluburi cu show-uri cât se poate de fierbinți. În timpul concertelor, Andreea Bălan are mișcări de dans lascive, cu ușoară tentă porno. Artista stârnește imaginația bărbaților ducându-și de mai multe ori mâna în zona intimă, ceva în stilul lui Michael Jackson.

“Eu pozez sexy pentru cariera mea şi pentru a-mi promova proiectele, dar în niciun caz de dragul unei reviste pentru bărbaţi nu voi poza goală” a spus vedeta

Așadar, Andreea Bălan a refuzat numeroase oferte din partea revistei Playboy, dar pozează sexy pentru a-și promova noile proiecte.

Adauga un comentariu