Cancan ultimă oră

Andreea Bălan are un nou iubit! Cine e bărbatul și cum au fost surprinși cei doi

Publicat: 23 mai 2022
Andreea Bălan îmbrăcată cu o bluză roz și cu pantaloni roz în timp ce stă cu o mână în păr
Andreea Bălan a fost surprinsă alături de un alt bărbat în timp ce se țineau de mână chiar în văzul tuturor

Andreea Bălan pare că l-a dat uitării cu totul pe George Burcea, fostul ei soț de care a divorțat de curând. Acum, vedeta a fost surprinsă alături de un alt bărbat în timp ce se țineau de mână chiar în văzul tuturor, semn că nu care nimic de ascuns.  Iată cum s-au comportat cei doi în public, dar și cine e bărbatul care a cucerit-o pe jurata „Te cunosc de undeva”.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu George Burcea, apoi s-a iubit cu Tiberiu. Acum, vedeta pare că și-a refăcut din nou viața. Artista a fost surprinsă alături de un alt bărbat seara, în timp ce se țineau de mână și se sărutau în public.

Andreea Bălan, surprinsă alături de noul iubit

După despărțirea de Tiberiu, din septembrie 2021, Andreea Bălan s-a împărțit între rolul de mamă și cel de femeie de carieră. Totuși, iată că jumătate de an mai târziu, artista i-a făcut loc în viața ei unui nou bărbat.

Andreea Bălan și bărbatul misterios au fost surprinși împreună la un restaurant de paparazzi Cancan.ro, însă identitatea bărbatului rămâne momentan necunoscută.

Gesturi tandre în public

Chiar înainte să plece în aventura din „America Express”, Andreea Bălan s-a afișat în oraș, pentru prima dată, cu noul ei iubit. Artista și tinerelul au fost surprinși în unul dintre restaurantele din Șoseaua Nordului, cunoscut drept locația preferată a vedetelor.

Cei doi s-au sărutat, au râs și au vorbit ore-n șir în timp ce au luat masa. Ulterior, au părăsit localul și s-au refugiat în mașina vedetei. Asta doar până a venit un taxi, care i-a preluat, dat fiind faptul că ambii consumaseră alcool. Cert e că la ieșirea din restarant, cei doi s-au ținut de mână, nelăsând loc de interpretări. Rămâne de văzut, însă, dacă artista îl va prezenta lumii întregi pe noul său iubit.
Adauga un comentariu