Cancan

Andreea Bălan, decizie importantă după despărțirea de Tiberiu Argint. „Nu i-a lăsat să se apropie”

Publicat: 09 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bălan decizie importantă după despărțirea de Tiberiu Argint. Nu i-a lăsat să se apropie
Andreea Bălan încă nu și-a revenit după despărțirea de Tiberiu Argint

Potrivit apropiaților Andreei Bălan, cântăreața suferă și acum după despărțirea de Tiberiu Argint. Tânărul a fost alinarea ei după divorțul de George Burcea, însă după aproape un an și-au spus adio și având în vedere suferința Andreei, e clar că decizia despărțirii nu i-a aparținut ei și sunt adevărate zvonurile că Tiberiu ar fi înșelat-o.

Andreea Bălan nu și-a revenit după despărțirea de Tiberiu Argint, deși s-a focalizat pe activitatea profesională. Cu toate acestea, spun sursele cancan.ro, artista este mai mereu tristă, singurele zâmbete pe care le schițează din suflet sunt atunci când se află în preajma fetițelor ei, Ella și Clara Maria.

„Este foarte supărată, mai mereu tristă, mai mult, a refuzat toate avansurile bărbaților, și au fost câțiva, dar nu i-a lăsat să se apropie. Vrea să fie singură, cel puțin o perioadă”, a fost dezvăluirea făcută de un apropiat al cântăreței.

Se pare că artista blondină a luat o decizie destul de severă în privința unei noi relații. Astfel, ea și-ar fi propus ca o perioadă, ceva mai îndelungată, să rămână singură, să-și adune gândurile, iar când emoțional va fi OK, atunci va încerca să iubească din nou. Oricum, apropierea sărbătorilor înseamnă pentru ea, ca pentru orice artist, de altfel, un program mult mai încărcat, plus că micuțele ei au nevoie de mare atenție în această perioadă de final de an.

De ce s-au despărțit Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Andreea Bălan și iubitul ei se despărțeau în urmă cu trei luni, iar motivul ar fi fost faptul că bărbatul începuse să-și dea întâlniri cu o blondină misterioasa. Tânăra venea destul de des prin România, la diferite evenimente, unde era prezent și Tiberiu Argint. Andreea ar fi aflat, iar relația cu iubitul ei s-ar fi degradat, ajungându-se, în cele din urmă, la despărțire.

Mai mult surse au declarat pentru Cancan faptul că discuțiile ar fi pornit din cauza că Tiberiu Argint nu și-ar fi dorit să ajungă prea curând în fața altarului, lucru pe care artista și-l dorea. În plus, omul de afaceri nu ar fi fost atât de implicat în viața de familie.

De asemenea, după ce Sonia Argint, sora lui Tiberiu, l-a intervievat pe fostul soț al Andreei, aceasta i-ar fi spus că nu este cazul să o mai viziteze pe artistă. Cu toate acestea, până la momentul actual, Andreea Bălan nu a dat nicio declarație despre despărțirea de Tiberiu Argint. Rămâne de văzut dacă este vorba despre o despărțire de moment sau dacă este una definitivă.

Adauga un comentariu