Cancan ultimă oră

Andreea Bălan, externată după şase zile de spitalizare: „Am avut mare noroc!”

Publicat: 09 nov. 2020
Andreea Balan
Cântăreața Andreea Bălan

Cântăreaţa Andreea Bălan a fost externată după şase zile de spitalizare într-un spital privat din Capitală. Vedeta a fost internată din cauza unor dureri abdominale severe. Solista a ajuns de urgenţă la spital, săptămâna trecută, cu dureri abdominale. Medicii au constatat că Andreea Bălan are un abces abdominal, pe care au reuşit să îl dreneze.

„După şase zile, azi plec acasă. Vă pup şi vă mulţumesc din suflet tuturor pentru mesajele de încurajare. M-au ajutat enorm”, a scris Andreea Bălan, duminică seara, pe Instagram.

Potrivit medicilor, un abces al cavităţii abdominale este un proces inflamator în care se formează o cavitate umplută cu conţinut purulent între organele interne. Boala este, de obicei, însoţită de durere severă

„M-am interntat luni seara cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigaţiilor doctorii au descoperit un abces abdominal. Marţi ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc şi cu puţin timp înaintea operaţiei programate, medicii au reuşit drenarea lui. Acum sunt sub tratament şi observaţie. Mulţumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost persoanele pe care le iubesc şi care sunt prezente în viaţa mea. Abia aştept să ajung acasă să le strâng în braţe pe Ella şi Clara. Vă doresc sănătate tuturor!”, declara Andreea Bălan după internare.

Îi era dor de fetițele ei

Încă din momentul în care a ajuns la spital Andreea a declarat că din cauza pandemiei, vizitele nu sunt permise. Drept urmare în toată perioada în care va sta internată în spital va trebui să se mulțumească să-și vadă fetițele prin video call. Andreea Bălan se topea de dorul fetițelor sale. Artista nu are voie să le vadă pe Ella și Clara decât prin intermediul apelurilor video. Astfel că petrece foarte multe ore cu telefonul în mână și vorbind cu micuțele. Fetele îi arată ce au făcut la grădiniță, cum se joacă, dar și ce au mai învățat. În aceste momente cea care are grijă ca Ella și Clara să nu fie singure și să nu simtă prea mult lipsa Andreei, este mama artistei.

Tot din filmulețele pe care le-a încărcat pe Instagram, Andreea pare că se simte ceva mai bine și abia așteaptă să ajungă acasă. La cum o știm pe artistă, cel mai probabil, nu va dura foarte mult până își va reveni complet.

Mesaj după ce a fost diagnosticată cu abces abdominal

Andreea Bălan și-a sensibilizat fanii cu un mesaj emoționant pe care l-a postat pe Instagram. Artista a suferit o intervenție chirurgicală și se află în continuare internată în spital. În aceste momente grele Andreea a realizat că, mai mult ca oricând, trebuie să fie puternică pentru Ella și Clara.

După experiența dificilă prin care a trecut zilele acestea, Andreea Bălan face declarații emoționante din spital. Artista a dat dovadă întotdeauna că este o femeie puternică și așa face și în aceste momente. Rămâne o luptătoare pentru persoanele iubite, în special pentru fiicele ei.

”Ella și Clara ???????? sunt iubirile mele care îmi dau putere. Ele mă împlinesc la cel mai profund nivel și pentru ele lupt în fiecare zi, să fiu sănătoasă ca să pot să am grija de ele” , a postat artista pe contul ei de Instagram.

Acest mesaj a fost postat de artistă după un apel video prin care a putut să-și vadă fiicele. Din cauza pandemiei de coronavirus, regulile din spitale sunt foarte stricte, iar Andreea nu poate să primească nicio vizită. Astfel că, pentru a-și potoli dorul de Ella și Clara, cântăreața vorbește cu acestea prin intermediul apelurilor video.

Adauga un comentariu