Cancan ultimă oră

Momente grele în spital pentru Andreea Bălan. Îi este dor de fiicele ei

Publicat: 07 nov. 2020
Andreea Bălan, în spital
Andreea Bălan, în spital

Momente grele în spital pentru Andreea Bălan, după operația pe care a suferit-o. Deși durerile au trecut, artista încă are nevoie de supravegherea medicilor, dar și de perfuzii. Cu toate acestea, un alt aspect o face să nu se simtă bine … dorul de fetițele ei.

Chiar dacă în urma declarațiilor pe care le-a făcut despre starea ei de sănătate totul părea să fie bine. În această dimineață vedeta a postat pe Instastory un filmuleț în care i se vede mâna pe care are pusă o perfuzie. Semn că încă mai există câteva mici aspecte la care Andreea trebuie să fie atentă.

Încă din momentul în care a ajuns la spital Andreea a declarat că din cauza pandemiei, vizitele nu sunt permise. Drept urmare în toată perioada în care va sta internată în spital va trebui să se mulțumească să-și vadă fetițele prin video call.

Îi este dor de fetițele ei

Andreea Bălan se topește de dorul fetițelor sale. Artista nu are voie să le vadă pe Ella și Clara decât prin intermediul apelurilor video. Astfel că petrece foarte multe ore cu telefonul în mână și vorbind cu micuțele. Fetele îi arată ce au făcut la grădiniță, cum se joacă, dar și ce au mai învățat. În aceste momente cea care are grijă ca Ella și Clara să nu fie singure și să nu simtă prea mult lipsa Andreei, este mama artistei.

Tot din filmulețele pe care le-a încărcat pe Instagram, Andreea pare că se simte ceva mai bine și abia așteaptă să ajungă acasă. La cum o știm pe artistă, cel mai probabil, nu va dura foarte mult până își va reveni complet.

Mesaj după ce a fost diagnosticată cu abces abdominal

Andreea Bălan și-a sensibilizat fanii cu un mesaj emoționant pe care l-a postat pe Instagram. Artista a suferit o intervenție chirurgicală și se află în continuare internată în spital. În aceste momente grele Andreea a realizat că, mai mult ca oricând, trebuie să fie puternică pentru Ella și Clara.

După experiența dificilă prin care a trecut zilele acestea, Andreea Bălan face declarații emoționante din spital. Artista a dat dovadă întotdeauna că este o femeie puternică și așa face și în aceste momente. Rămâne o luptătoare pentru persoanele iubite, în special pentru fiicele ei.

”Ella și Clara ???????? sunt iubirile mele care îmi dau putere. Ele mă împlinesc la cel mai profund nivel și pentru ele lupt în fiecare zi, să fiu sănătoasă ca să pot să am grija de ele” , a postat artista pe contul ei de Instagram.

Acest mesaj a fost postat de artistă după un apel video prin care a putut să-și vadă fiicele. Din cauza pandemiei de coronavirus, regulile din spitale sunt foarte stricte, iar Andreea nu poate să primească nicio vizită. Astfel că, pentru a-și potoli dorul de Ella și Clara, cântăreața vorbește cu acestea prin intermediul apelurilor video.

Andreea Bălan, detalii despre diagnosticul pus de medici

Vedeta a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă zilele acestea. În urma unor dureri cumplite Andreea a ajuns de urgență la spital, iar medicii au fost nevoiți să intervină. În urma investigațiilor, medicii au descoperit că vedeta are abces abdominal. Din fericire, starea Andreei Bălan este una bună, e în afara oricărui pericol și așteaptă cu nerăbdare să fie externată.

Adauga un comentariu