Cancan ultimă oră

Andreea Bălan, primul mesaj după ce a fost diagnosticată cu abces abdominal

Publicat: 05 nov. 2020
Andreea Balan
Cântăreața Andreea Bălan

Andreea Bălan și-a sensibilizat fanii cu un mesaj emoționant pe care l-a postat pe Instagram. Artista a suferit o intervenție chirurgicală și se află în continuare internată în spital. În aceste momente grele Andreea a realizat că, mai mult ca oricând, trebuie să fie puternică pentru Ella și Clara.

După experiența dificilă prin care a trecut zilele acestea, Andreea Bălan face declarații emoționante din spital. Artista a dat dovadă întotdeauna că este o femeie puternică și așa face și în aceste momente. Rămâne o luptătoare pentru persoanele iubite, în special pentru fiicele ei.

”Ella și Clara ???????? sunt iubirile mele care îmi dau putere. Ele mă împlinesc la cel mai profund nivel și pentru ele lupt în fiecare zi, să fiu sănătoasă ca să pot să am grija de ele” , a postat artista pe contul ei de Instagram.

Acest mesaj a fost postat de artistă după un apel video prin care a putut să-și vadă fiicele. Din cauza pandemiei de coronavirus, regulile din spitale sunt foarte stricte, iar Andreea nu poate să primească nicio vizită. Astfel că, pentru a-și potoli dorul de Ella și Clara, cântăreața vorbește cu acestea prin intermediul apelurilor video.

Andreea Bălan, detalii despre diagnosticul pus de medici

Vedeta a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă zilele acestea. În urma unor dureri cumplite Andreea a ajuns de urgență la spital, iar medicii au fost nevoiți să intervină. În urma investigațiilor, medicii au descoperit că vedeta are abces abdominal. Din fericire, starea Andreei Bălan este una bună, e în afara oricărui pericol și așteaptă cu nerăbdare să fie externată.

Adauga un comentariu