Cancan

Andreea Bălan rupe tăcerea despre gelozia din cuplu. Ce spune despre certuri

Publicat: 12 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bălan rupe tăcerea despre gelozia din cuplu. Ce spune despre certuri
Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc, de mai bine de jumătate de an, o frumoasă poveste de dragoste

Andreea Bălan a rupt tăcerea despre gelozia din cuplu și a dat mai multe detalii despre relația cu iubitul ei, Victor Cornea. Cei doi sunt împreună de câteva luni, ambii fiind părinți din relațiile anterioare. Mai mult, Andreea Bălan a recunoscut că ea și iubitul tenismen nu s-au certat niciodată.

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni bune și pe zi ce trece, cei doi amorezi par din ce în ce mai îndrăgostiți. Andreea Bălan a fost extrem de sinceră și a vorbit despre relația ei cu tenismenul, inclusiv despre gelozia din cuplu.

Andreea Bălan rupe tăcerea despre gelozia din cuplu

Artista și tenismenul nu mai ezită să se afișeze în spațiul public, ba mai mult, de curând, au fost extrem de sinceri și chiar au vorbit despre relația lor, în cadrul unui interviu, abordând mai multe subiecte.

Așadar, întrebată dacă gelozia și-a făcut loc, până acum, în relația ei și a lui Victor Cornea, Andreea Bălan nu a ezitat să răspundă, explicând că ea și partenerul de viață au construit o încredere unul în celălalt, care este greu de destabilizat.

„Ne susținem reciproc și ne apreciem foarte mult unul pe celălalt. A fost nevoie de o muncă titanică cu noi înșine înainte ca noi să ne cunoaștem și am dobândit ambii o încredere în noi care este greu de destabilizat. Cred că gelozia este activată în totalitate de ego și apare din lipsa încrederii în propria persoană”, a declarat Andreea Bălan, pentru Viva.ro.

Nu s-au certat niciodată până acum

De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, Andreea Bălan a fost întrebată și despre micile dispute din cuplu, în special despre împăcare și cine face primul pas atunci când există discuții mai tensionate.

În acest sens, artista a avut un răspuns la care puțini se așteptau, asta pentru că a explicat că nu există împăcări în cuplul lor, căci nu există certuri, asta datorită firilor lor extrem de calme, care fac mereu tot posibilul să rezolve o situație în liniște.

„Nu există împăcare, deoarece nu sunt certuri. Există o calmitate și o armonie extraordinare între noi. Comunicăm din priviri de multe ori și ne simțim reciproc când unul are ceva pe suflet”, a mai spus artista.

Adauga un comentariu