Cancan

Andreea Bălan s-a despărțit de Tiberiu Argint? Cei doi au petrecut Revelionul separat

Publicat: 05 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bălan s-a despărțit de Tiberiu Argint Cei doi au petrecut Revelionul separat
Andreea Bălan și Tiberiu Argint au petrecut Revelionul separat iar fanii se întreabă dacă nu cumva s-au despărțit

Multă lume, în principal fanii, se întreabă dacă nu cumva Andreea Bălan este din nou singură și s-a despărțit de Tiberiu Argint. Și aceasta deoarece cei doi, care formau un cuplu de mai bine de jumătate de an, au petrecut Revelionul separat. Curios lucru deoarece Andreea și Tiberiu păreau să se înțeleagă foarte bine…

După despărţirea cu scântei de George Burcea, de la începutul anului trecut, Andreea Bălan a început o nouă poveste de dragoste. Încă de la începutul verii anului 2020, jumătatea blondă a trupei Andre a fost surprinsă în braţele unui bărbat misterios. Astfel, Tiberiu Argint este numele celui care îi este alături vedetei de mai bine de jumătate de an.

Numai că imaginile surprinse de Revelion lasă loc de interpretări. Și aceasta deoarece Andreea și Tiberiu au ales să petreacă Revelionul separat. Așadar, Tiberiu Argint nu i-a fost alături Andreei la trecerea dintre ani!

Andreea Bălan s-a despărțit de Tiberiu Argint?

Noua poveste de dragoste pe care Andreea Bălan o trăieşte după ce, anul trecut, a divorţat de tatăl fetiţelor ei, George Burcea, este ascunsă de ochii curioşilor. Și aceasta în pofida faptului că noul iubit a apărut în viaţa ei de mai bine de jumătate de an. Toate semnele prevesteau un viitor frumos pentru cei doi, însă postările vedetei din noaptea dintre ani ridică semne de întrebare.

Faptul că cei doi au ales să petreacă separat Revelionul i-a făcut pe curioşi să se întrebe dacă nu cumva au apărut probleme în paradis. Și aceasta deoarece cei doi erau nedespărţiţi în ultima perioadă, conform postărilor de pe site-urile lor de socializare.

Și totuși, deşi implicată într-o relaţie extrem de serioasă, Andreea Bălan a ales să petreacă Sărbătorile alături de fetiţele sale şi de Andreea Antonescu, fosta sa colegă de trupă. Însă chiar dacă nu a fost alături de iubitul ei, vedeta a ales o ţinută destul de sexy în noaptea dintre ani. Andreea a optat pentru o rochie argintie, scurtă, care îi evidenţia formele, menită parcă să atragă atenţia.

Cei doi îndrăgostiți au petrecut mai multe vacamnțe romantice

Așadar, niciun detaliu nu prevestea o posibilă despărţire între cei doi îndrăgostiţi. Mai ales că de curând ei au fost surprinşi într-o escapadă romantică la munte, alături de Sonia Argint, sora lui Tiberiu, chiar înainte de Sărbători.

De asemenea, cei doi au petrecut o minunată vacanță la sfârsitul verii într-un resort de lux din Bulgaria. Pe atunci, apropiații susțineau că vacanța celor doi ar fi fost mai degrabă o lună de miere…

Acum însă, asupra relației lor planează anumite incertitudini, iar lumea se întreabă dacă nu cumva Andreea Bălan s-a despărțit de Tiberiu Argint. Și totuși, e posibil că blonda își doreşte să fie mai discretă cu viaţa ei personală, pentru a nu repeta greşelile din trecut.

Adauga un comentariu