Cancan

Un nou scandal între Andreea Antonescu și George Burcea! Cei doi şi-au aruncat cuvinte grele

Publicat: 07 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un nou scandal între Andreea Antonescu și George Burcea Cei doi şi-au aruncat cuvinte grele
Un nou scandal între Andreea Antonescu și George Burcea a izbucnit în emisiunea Fermă de la PRO TV. Fiind concurenţi în acelaşi show, tensiunea dintre ei este destul de mare.

Un nou scandal între Andreea Antonescu și George Burcea a izbucnit în emisiunea Fermă de la PRO TV. Fiind concurenţi în acelaşi show, tensiunea dintre ei este destul de mare. În plus frumoasa cântăreața a avut o reacție acidă la adresă actorului lucru care nu a putut fi trecut cu vederea de fostul soţ al Andreei Balan.

Scandal între Andreea Antonescu și George Burcea la Fermă

Cei doi concurenți s-au nominalizat reciproc, în momentul în care au fost întrebați cine nu merită imunitate. Pe lângă acest lucru, Geroge și Andreea nu s-au putut opri la discuțiile din cadrul emisiunii și au început să își arunce tot felul de cuvinte dure.

„Această imunitate nu ar trebui să meargă la Andreea Antonescu și spun acest lucru pentru că este venită mai nouă în Fermă, mi se pare că noi avem mai mult timp în care ne-am luptat aici. Mihaela, sunt sigur că sunt eu (n.r. s-a automenționat, atunci când Andreea Antonescu a vorbit despre persoana care nu merita imunitatea). Aici, consider că nu trebuie să ne aducem frustrările. Dacă rămân niște frustrări și niște supărări. Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu?” a spus George Burcea.

Cântăreaţa a ținut să îi răspundă imediat fostului soț al Andreei Bălan și chiar a susținut că el a nominalizat-o cu zâmbetul pe buze.

„Aș fi avut pretenții mai mari de la el, la cum am apucat eu să-l cunosc eu pe George. Azi mi s-a părut așa o frustrare, pe motive de 2 lei, o anumită ranchiună în suflet…a dat-o cu atâta bucurie atunci când mi-a pronunțat numele. Pot să fiu și ea rea, dacă vreau” a spus și Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu despre George Burcea. „El acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”

Scandalul dintre Andreea Antonescu și George Burcea a început odată cu venirea în emisiune a cântăreţei. Odată cu intrarea în concurs a Andreei Antonescu, apele se tulbură pentru George Burcea. Mai mult, cântăreața a și recunoscut că nu se poate pune problema ca ei doi să fie prieteni.

La mai puțin de o lună de la începerea noului sezon „Ferma. Orășeni vs Săteni”, un nou concurent a intrat în casă. Este vorba de nimeni alta decât Andreea Antonescu. Cântăreața a intrat în echipa orășenilor, cea care a câștigat fermierul săptămânii.

Andreea Antonescu l-a umilit pe George Burcea

Andreea Antonescu a ajuns la Fermă, dar nu a fost primită cu bucurie de ceilalți concurenți. Cel mai deranjat de această situație este George Burcea. Imediat după ce a intrat în echipa orășenilor, artista a vorbit, din punctul său de vedere, despre despărțirea actorului de Andreea Bălan. Aceasta a vorbit cu răceală despre George Burcea și chiar l-a umilit cu privire la cariera lui.

„Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate. Și asta în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”, a spus Andreea Antonescu.

De asemenea, fosta jumătate a trupei Andre i-a transmis lui George Burcea că între ei nu va fi deloc prietenie.

„Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie”, a adăugat Andreea Antonescu.

Adauga un comentariu