Cancan ultimă oră

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit. Cântăreața a rămas din nou singură

Publicat: 11 oct. 2021
Despărțire neașteptată în showbiz-ul autohton

Despărțire neașteptată în showbiz-ul autohton! Conform apropiaților, Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-ar fi spus adio, după o relație de un an și cinci luni! Și nu acum, ci chiar în urmă cu aproape o lună! CANCAN.RO a intrat în posesia unor informații exclusive despre modul în care s-ar fi ajuns la ruptură.

Este una dintre artistele care a știut, de-a lungul timpului, să ia cele mai bune decizii pe partea profesională. Dar nu la fel s-a întâmplat și în viața personală! Andreea Bălan a fost, de mai multe ori, protagonsita unor povești de dragoste care au avut un final nefericit. Nici relația cu Tiberiu Argint, tânărul care reușise să-i aducă zâmbetul pe buze după despărțirea de George Burcea, nu ar fi avut alt final. Cei doi și-ar fi spus la revedere! Nu știm dacă definitiv sau temporar, dar prieteni ai Andreei au dezvăluit pentru cancan.ro că artista și Tiberiu s-au certat foarte des în ultima vreme, iar relația lor ar fi ajuns într-un impas.

Potrivit informațiilor exclusive în posesia cărora au intrat reporterii cancan.ro, ruptura dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-ar fi produs în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

De ce s-ar fi despărțit Andreea Bălan de Tiberiu Argint

Deși trecută printr-un mariaj eșuat, Andreea Bălan și-ar fi dorit să ajungă, din nou, în fața altarului. Idee pe care Tiberiu Argint n-ar fi îmbrățișat-o, susțin sursele noastre. În plus, nici viața de familie în adevăratul sens al cuvântului, cu copii mulți și restul activităților specifice, nu l-ar fi încântat prea mult.

Acesta ar fi și motivul pentru care Tiberiu mergea destul de rar în casa artistei, iar atunci când o făcea nu se arăta prea drăgăstos cu fiicele Andreei, potrivit surselor citate.

Andreea Bălan se visa mireasă pentru a doua oară

Andreea Bălan i-ar fi reproșat aceste lucruri, însă capac ar fi pus certurile din ultima perioadă. Sursele CANCAN.RO au mărturisit că artista avea mai mereu ceva să-i reproșeze deja fostului ei iubit, lucru care l-ar fi scos din sărite pe acesta.

În urmă cu câteva săptămâni, la puțin timp după ce Sonia Argint i-a luat interviu lui George Burcea, artista i-ar fi spus lui Tiberiu Argint să nu o mai viziteze și astfel relația lor s-ar fi încheiat. Rămâne de văzut dacă este vorba despre o despărțire definitivă sau cei doi vor ajunge la sentimente mai bune.

Pe Instagram și Facebook nu mai există poze cu ei împreună

Atât Tiberiu Argint, cât și Andreea Bălan au șters toate pozele în care apăreau împreună pe rețelele de socializare. Ultima postare făcută de fratele Soniei Argint pe Instagram cu vedeta a fost de ziua juratei „Te cunosc de undeva”. Acest lucru se întâmpla la sfârșitul lunii iulie, pe 23. Cei doi se alintau și toți cunoscuții îi vedeau în fața altarului, mai ales că erau și foarte drăgăstoși unul cu celălalt.

Andreea Bălan a plecat în vacanță

Recent, artista a postat o fotografie pe contul său de Instagram, alături de mesajul: ”Călătorește și du-te acolo unde vrea inima ta”. Se pare că Andreea a ales o destinație exotică pentru vacanță, cu temperaturi mult mai blânde, lucru ce se poate observa atât din vestimentația interpretei, dar și din imaginile din fundalul fotografiei postate pe pagina sa de socializare.

 

Andreea Bălan, dezamăgiri în dragoste

Înșelată de Keo, cu o relație la distanță cu americanul Michael, plus divorțul de George Burcea – ar fi motivele pentru care artista nu ar mai fi crezut în iubire. Cântecele scoase după fiecare separare au arătat din plin suferința pe care a trăit-o.

Cu toate acestea, cântăreața ar fi crezut că și-a găsit jumătatea, în mai 2020, după ce l-a întâlnit pe Tiberiu Argint. Nici relația cu tânărul afacerist nu ar fi fost însă ceea ce căuta, astfel că Andreea Bălan ar fi rămas tot singură. Deși emoțional nu este bine, cântăreața zâmbește pe internet și se pregătește de vacanță cu cele două fiice ale sale.

Adauga un comentariu