Cancan

Andreea Bănică se luptă cu boala secolului. Cum se implică artista pentru a ajuta bolnavele de cancer

Publicat: 29 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bănică se luptă cu boala secolului. Cum se implică artista pentru a ajuta bolnavele de cancer
Andreea Bănică și-a pierdut mama în urmă cu 17 ani, după ce a fost răpusă de cancer

Andreea Bănică se luptă cu boala secolului. Artista este membră în Fundația Renașterea care ajută femeile bolnave de cancer. Aceasta s-a implicat de curând într-o acțiune de strângere de fonduri. Maladia secolului a afectat-o direct pe Andreea Bănică deoarece chiar mama ei a fost răpusă de cancer.

Andreea Bănică se luptă cu boala secolului

Andreea Bănică a fost invitată într-un live de fundația Renașterea, care ajută femeile bolnave de cancer. Artista este membră a asociației și i-a îndemnat pe oameni să facă donații. Andreea Bănică se implică în lupta contra cancerului deoarece chiar mama ei a fost răpusă de nemiloasa boală.

„Astăzi am avut onoarea să fiu invitată în sesiune de live a celor de la @fundatia_renasterea, unde am povestit ce m-a făcut să mă alătur cauzei lor – sprijinirea femeilor care lupta cu o boală nemiloasă, cancerul.

Este boala care a răpit-o pe mama mea de lângă mine foarte devreme, boala pe care aș șterge-o de pe acest pământ dacă aș putea. Fundația Renașterea este alături în fiecare an de femeile ce suferă de cancer de sân, atât pe durata tratamentului, cât și în timpul recuperării.

Vă încurajez și pe voi, așa cum am făcut-o și cu oamenii apropiați mie, să vă înscrieți în echipa mea și să donați. Gasiți mai multe detalii la mine pe story și link de donații în bio! Haideți să fim eroi pentru femeile din România! O înscriere = o donație de 50 RON = o testare! Înscrierea ta poate salva o viață!”, este masajul Andreei Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică și-a pierdut părinții în doar doi ani

În urmă cu aproape 20 de ani, Andreea Bănică a trăit o adevărată dramă. Artista și-a pierdut părinții într-un interval de doi ani. S-a întâmplat în peroada 2001-2003, când artista făcea parte din trupa Exotic, apoi din Blondy. Mai mult, și bunicul ei a murit tot atunci.

Tatăl Andreei a murit în urma unui accident rutier în 2001 şi doi ani mai târziu mama ei a avut aceeaşi soartă după ce a pierdut lupta cu cancerul.

„Mama a fost singurul caz de cancer de esofag la femeie din România. A murit când eram pe scenă. Am aflat vestea după ce am terminat spectacolul”, a povestit în urmă cu ceva timp artista.

„Am fost stăpână pe picioarele mele. Mama mea m-a învățat în viață să încerc să obțin patru pereți ai mei. Să fiu independentă, să fiu pe picioarele mele. Muncind, mi-am luat prima garsonieră. Tatăl meu m-a învățat foarte mult ce înseamnă ambiţia. Tatăl meu era un om destul de dur. Mă altoia. Chiar şi la 17 ani m-a altoit. Mi-a prins bine că am luat bătaie”, a mai spus Andreea.

Așadar, după o asemenea experiență nu este de mirare că Andreea Bănică se luptă cu boala secolului.

Adauga un comentariu