Cancan ultimă oră

Andreea Bănică, secretul frumuseții sale, la 43 de ani. Artista și-a dezvăluit trucurile care o mențin tânără

Publicat: 10 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bănică secretul frumuseții sale la 43 de ani. Artista și-a dezvăluit trucurile care o mențin tânără
Andreea Bănică a ajuns în cabinetul de cosmetică pentru a-și face un tratament binemeritat

Andreea Bănică se numără printre cele mai de succes artiste de la noi din țară. Cântăreața are o mulțime de fani în mediul online care o susțin zi de zi. Recent, le-a arătat internauților cum reușește să aibă un ten atât de luminos și tânăr, chiar dacă nu se mai află la prima tinerețe.

În ciuda programului încărcat pe care îl are zi de zi, Andreea Bănică își face mereu timp pentru ea, dar și pentru fanii ei, să le arate tot ceea ce face în viața personală. De data aceasta, artista a ajuns în cabinetul de cosmetică pentru a-și face un tratament binemeritat.

Andreea Bănică, prezență constantă în cabinetul medicului

Andreea Bănică ține mult la aspectul fizic și, periodic, face diferite tratamente speciale pentru a-și menține frumusețea. De data aceasta, artista a apelat la o precedară pentru ten, decolteu și gât.

De asemenea, Andreea Bănică le-a explicat admiratoarelor sale că, de fiecare dată când fac diferite tratamente sau chiar și acasă, în timpul rutinei de îngrijire, este necesar să ofere atenție sporită și decolteului și gâtului, nu doar feței, pentru că aceste zone sunt foarte sensibile atunci când vine vorba de apariția ridurilor.

„Tratament anti-aging cu un cocktail de vitamine! Tratament pentru strălucire și luminozitate. Întotdeauna faceți tratamentele și pe zona gâtului și a decolteului. Nu faceți doar fața. Ar arăta inestetic”, a scris Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Pe lângă tratamente faciale, vedeta obișnuiește să facă și tratamente corporale pentru a elimina kilogramele nedorite și celulita, care-i dă mari bătăi de cap.

„Pentru celulită există sport, alimentație sănătoasă fără dulciuri și prăjeli și tratamente corporale. Toate acestea se fac împreună pentru rezultate bune!”, a declarat Andreea Bănică în mediul online.

Cum s-a cunoscut Andreea Bănică cu soțul ei

Artista și soțul său, Lucian Mitrea, sunt o dovadă că mariajele bazate pe iubire și respect. Deși Andreea Bănică este mereu în lumina reflectoarelor, nu mulți oameni știu cum s-a cunoscut artista cu soțul ei sau ce a fost nevoită să facă. Artista a mărturisit că s-au cunoscut în liceu, fiind și momentul în care soțul ei i-a căzut cu tronc.

„Ne-am cunoscut în liceu. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci. M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Ca să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui. Pfff!!! Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toți dornici să ne facem iubiți, iubite. Nici măcar nu știam să sărut și mă simțeam super prost și evitam să fiu sărutată de către verișorul lui Lucian. Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. După bal eram prietena lui, ieșeam în oras, la film, la cofetărie, însă însoțiți mai tot timpul de vărul lui, Lucian”, a scris Andreea Bănică pe blogul ei în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu