Titlurile zilei

Andreea Climatiano, tânăra din Iași care a impresionat juriul de la „Chefi la cuțite”, a ajuns în fața judecătorilor pentru că a furat bomboane și a bătut un polițist! Poveste incredibilă! GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv)

Publicat: 13 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Climatiano tânăra din Iași care a impresionat juriul de la Chefi la cuțite a ajuns în fața judecătorilor pentru că a furat bomboane și a bătut un polițist Poveste incredibilă GALERIE FOTO  VIDEO Exclusiv
Procurorii ieșeni o acuză pe Andreea Ana Climatiano, concurentă la "Chefi la cuțite", de ultraj, după ce tânăra ar fi agresat un polițist

Tânăra din Iași care i-a impresionat pe membrii juriului de la „Chefi la cuțite” este judecată pentru ultraj. Andreea Climatiano a uimit o țară întreagă după ce a vorbit deschis despre viața sa și nu a evitat să povestească cum a vrut să se sinucidă și cum ar fi fost abuzată sexual. Totuși, în cadrul emisiunii, tânăra nu a spus nimic despre dosarul penal deschis pe numele ei după ce a zgâriat un polițist din Iași. „Aveam 16 ani și l-am zgâriat pe un polițist din greșeală”, susține tânăra din Iași

O tânără din Iași a impresionat juriul de la „Chefi la cuțite” cu povestea ei de viață. Andreea Climatiano are 20 de ani și a vorbit deschis despre ceea ce a trăit și prin ce greutăți a trecut în ultimii ani. Tânăra a intrat imediat în sufletul juraților, iar, după ce emisiunea s-a sfârșit și a fost postată în mediul online, sute de oameni și-au arătat compasiunea pentru ieșeancă.

Andreea a avut, ce-i drept, o viață tumultoasă și a ajuns să fie urmărită penal. Reporterii „BZI” au aflat că tânăra a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de ultraj. În urmă cu câțiva ani, în timp ce era minoră, Andreea Climatiano a fost implicată într-un scandal într-un centru comercial. Pentru a aplana scandalul, a fost nevoie de intervenția polițiștilor din Iași. Aceleași surse au afirmat că tânăra l-a zgâriat pe unul dintre polițiști și l-ar fi lovit cu picioarele. Pentru acest lucru, pe numele ei a fost deschis un dosar penal.

Așadar, procesul Andreei Climatiano a început pe 30 ianuarie 2020. Tânăra a fost trimisă în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, sub acuzația de ultraj. În cadrul dosarului, polițistul Ioan S. s-a constituit parte civilă, la fel ca Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon”, din Iași. De altfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au decis ieri, 12 martie 2021, să repună cauza pe rol, după ce amânaseră pronunțarea. La termenul următor, din 6 aprilie 2021, magistrații vor pune în discuție o eventuală schimbare a încadrării juridice a faptei.

Andreea Climatiano: „L-am zgâriat pe un polițist din greșeală!”

Reporterii „BZI” au contactat-o telefonic ieri pe Andreea Climantiano, pentru a-și expune un punct de vedere. Tânăra din Iași a recunoscut faptul că are un dosar penal pentru ultraj.

„A fost o situație mai complicată. După câțiva ani s-a hotărât polițistul care a fost implicat că are nevoie de daune morale și a găsit pe cineva care să deschidă dosarul. Toată chestia asta s-a întâmplat în 2016, deci nu e nimic recent. Aveam 16 ani atunci… Eram un copil mai rebel, aveam probleme cu mama acasă. Am fost într-o zi în Auchan, am furat niște bomboane, au chemat Poliția. Au vrut să mă ducă la secție. Nu m-au lăsat să plec și știam că, dacă află mama, voi fi pedepsită și va fi îngrozitor.

Am încercat să fug, ceea ce a fost o decizie relativ proastă, având în vedere că erau 3 polițiști în spatele meu! Chiar nu am vrut să rănesc pe nimeni: când m-a apucat, am încercat să mă eliberez și să fug. Nu s-a întâmplat! L-am zgâriat din greșeală cu o unghie pe polițist. Nici măcar nu mi-am dat seama. Am aflat după un an despre dosarul acesta și am realizat ce s-a întâmplat”, a declarat ieri Andreea Climatiano, concurenta ieșeană de la „Chefi la cuțite”.

Aceasta a adăugat că, inițial, când a fost chemată pentru a da o declarație la Parchet, i s-ar fi spus că nimeni nu va deschide acest caz.

„Mi s-a spus că nimeni nu vrea să-și bată capul cu ceva de genul ăsta. Asta a fost în 2018 și, până recent, nu am mai auzit nimic. Am fost acum o lună la Judecătorie și am aflat că domnul polițist cere despăgubiri de 5.000 de lei, plus cheltuielile de judecată”, a spus Andreea.

O poveste dramatică de viață, spusă de ieșeanca Andreea Climatiano la „Chefi la cuțite”

În prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Andreea Climatiano, concurenta de 20 de ani, originară din Iași, i-a impresionat pe chefi atât cu preparatul ei, cât și cu povestea de viață. Ea nu a venit singură la emisiune, ci împreună cu iubitul ei, din Luxemburg, în vârstă de 67 de ani. Andreea Climatiano este studentă în județul Ilfov și a mers să le demonstreze chefilor că se pricepe la gătit. Tânăra și-a dezvăluit povestea incredibilă de viață, în prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.
Astfel, urmărind emisiunea, tânăra a prins curaj și a decis să participe în sezonul 9, pentru a demonstra că se pricepe la gătit mult mai bine decât alți concurenți. Ieșeanca a mers la emisiune cu prietenul ei, de 67 de ani.

„Sincer, nu contează vârsta, îmi place să spun că dintotdeauna am avut un suflet bătrân. Am început să vorbim online, am ieșit la o cafea și… cam asta a fost! A fost foarte interesant, e practic cel mai bun prieten pe care aș fi putut să-l am vreodată”, a dezvăluit tânăra pentru Gina Pistol, în culisele emisiunii.

A gătit o rețetă de-a bunicii sale

La emisiune, Andreea Climatiano a ales să pregătească o delicioasă rețetă de gogoși sărate, o mâncare pe care i-o pregătea bunica ei, pe vremea când era doar o copilă. În timp ce gătea, aceasta și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre viața sa.

„Am avut foarte multe momente în viață în care nici nu puteam să îmi imaginez că voi ajunge la 20 de ani. Aveam persoane în jur care formau un mediu toxic și mi-a fost ușor să îmi fac o lume în care eu nu aveam vreun sens. Am crescut repede, după ce a murit bunica mea am rămas cu mama. Când se enerva devenea abuzivă (…). Am plecat de acasă la 17 ani, a fost destul de greu, dar a fost cea mai bună decizie. Am fost abuzată sexual în clasa a opta. O perioadă lungă am încercat să nu îmi aduc aminte de asta. Am fost la psiholog, am fost la Poliție, am dat declarații. Într-o zi am auzit-o pe mama spunându-i polițistului că doar caut atenție”, a mărturisit aceasta.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au aflat prin ce a trecut tânăra ieșeancă

În momentul în care a terminat de gătit, concurenta a așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Astfel, jurații i-au degustat preparatul și, apoi, au dorit să afle mai multe detalii despre tânăra ieșeancă. Aceasta a povestit despre mama sa, despre gândurile sale de suicid și decizia de a pleca de acasă, la doar 17 ani.

„Am început să beau, să iau tot felul de droguri, îmi era atât de greu să fac față realității și să realizez că sunt singură. Nu puteam să mă văd pe mine trăind în viitor. Am lucrat o vreme ca ospătar, apoi într-o librărie. A fost greu, după școală mergeam la muncă, 7-8 ore. Am luat Bacalaureatul învățând toată materia într-o noapte”, a susținut tânăra, care a fost ajutată de fratele ei să treacă peste acest episod negru al vieții sale.

Adauga un comentariu