Cancan

Andreea Esca a făcut senzație cu noile ei cizme. „Se purtau acum 40 de ani”

Publicat: 12 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Esca a făcut senzație cu noile ei cizme. Se purtau acum 40 de ani
Andreea Esca pune confortul mai presus de orice, în ceea ce privește stilul vestimentar

Celebra prezentatoare TV Andreea Esca a făcut senzație cu noile ei cizme, care sunt practice, dar au un design cool. Știrista se alătură astfel altor vedete care s-au lăudat cu încălțările lor ieșite din comun. O prezență mereu elegantă, Andreea Esca spune că nu s-ar afișa niciodată, în public, în trening.

În sezonul rece și atunci când nu se află în spatele pupitrului știrilor, unde nu știm ce ascunde, Andreea Esca poartă cizme practice cu un design foarte cool. Și aceasta de curând, deoarece de sărbători a primit cadou o pereche de încălțări elegante, cu platformă. După ce Delia și Loredana au uimit cu articolele lor de încălțăminte mai mult sau mai puțin ieșite din comun, a venit rândul Andreei Esca să-și prezinte cizmele de iarnă favorite.

Andreea Esca a făcut senzație cu noile ei cizme

În ceea ce privește stilul ei personal, Andreea Esca pune confortul mai presus de orice. Dacă primăvara și vara este adepta rochiilor fluide cu imprimeuri, toamna și iarna adoră puloverele colorate, gecile călduroase și cizmele impermeabile ori cu platformă.

„Genul meu de UGG”, a scris Andreea Esca într-un Insta Story cu o pereche de cizme Arizona Love kaki. În postare, prezentatoarea Știrilor Pro TV și-a etichetat cumnata, Mel Eram, dar și brandul încălțărilor. Cizmele de iarnă sunt reduse în prezent de la 1.269 de lei la 635.

În plus, de Moș Nicolae, Andreea Esca a primit cadou o altă pereche de cizme, de această dată mult mai elegantă. Încălțările Jonak sunt și ele reduse în prezent de la 1.700 la 1.350 de lei.

„Se purtau acum 40 de ani!!!”, a comentat o urmăritoare, alături de un emoticon cu inimi în locul ochilor.
„Să le porți cu plăcere, le meriți din plin”, a scris altcineva.
„Superb! Vi se potrivesc perfect”, a mai comentat cineva.

Cu cine a petrecut sărbătorile vedeta

Andreea Esca a petrecut Crăciunul cu familia soțului, Alexandre Eram, la Paris. Gazdele au fost sora omului de afaceri, Melanie Eram, și soțul ei, Antoine Drubigny. Copiii știristei, Alexia și Aris Eram, au fost de asemenea prezenți.

N-au lipsit nici bunicii paterni și nici verișorii mai mici ai Alexiei și ai lui Aris, băieții lui Melanie și Antoine. Dacă în platoul știrilor poartă doar ținute elegante și bine structurate, în viața de zi cu zi Andreea Esca preferă outfit-urile comode. Apreciază materialele de calitate și croiurile clasice și nu se ferește de culorile vibrante.

În ce haine nu s-ar afișa în public Andreea Esca

Întrebată ce nu ar purta, Andreea Esca mărturisea în urmă cu ceva timp că nu ar purta trening pe stradă, ci doar la sală.

„Nu e normal? Unde ieși în trening pe stradă? Așa te îmbraci la sala de sport. Nu m-aș îmbrăca pe stradă așa”, a declarat jurnalista atunci.

Într-un alt interviu, prezentatoarea TV a dezvăluit că nu se uită la bani când vine vorba de îmbrăcăminte.

„Dacă îmi place ceva foarte mult, nu are nicio importanță. Mă uit doar așa, ca să mă uit. Oricum o să-l iau. N-am nicio idee cât am dat cel mai mult”, a spus Andreea Esca.

Adauga un comentariu