Cultural

Cum se menține tânără Andreea Esca. Vedeta își ascunde vârsta și face furori la evenimentele mondene

Publicat: 15 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se menține tânără Andreea Esca. Vedeta își ascunde vârsta și face furori la evenimentele mondene
La vârsta de 50 de ani, Andreea Esca arată spectaculos și atrage multe priviri când apare în lumina reflectoarelor.

Multă lume este dornică să afle cum se menține tânără Andreea Esca. Celebra prezentatoaree de știri se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să se pozeze în ținute elegante, care îi pun în evidență silueta fără cusur. Vedeta își ascunde vârsta și face furori la evenimentele mondene.

Cum se menține tânără Andreea Esca

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, știrista are o familie frumoasă cu care se mândrește.

Andreea Esca se află într-o formă fizică de invidiat și nu își arată vârsta de 50 de ani. Știrista a dezvăluit recent cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

„Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul ştirilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii… Mă rog, tot ce ştim sigur că ne va aduce nişte kilograme în plus.

Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din păcate, însă, nu vă pot da reţeta. Și atunci vă doresc să o găsiţi, să stiţi că, dacă veţi face, dacă veţi trăi lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Și bonus: să faceți un pic de sport în limita timpului. (…) Eu sunt chiar o răsfățată a sorții, în viața de zi cu zi, dar nu pentru că sunt Andreea Esca. Pur și simplu mi-a dat Dumnezeu noroc să fiu răsfățată, așa cum sper să se întâmple pentru toate femeile. Nu poți sa fii decât fericit că se întâmplă asemenea lucruri în viața ta.”, mărturisea prezentatoarea tv.

Ce spune vedeta despre retragerea sa din televiziune

Andreea Esca face furori de fiecare dată când apare la pupitrul știrilor. Prezentatoarea are o carieră impresionantă și nu are de gând să se retragă din lumina reflectoarelor.

„Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri, orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat.

Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești.”, a declarat vedeta.

La vârsta de 50 de ani, Andreea Esca arată spectaculos și atrage multe priviri când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta are o carieră de succes, îar în viața privată se declară o femeie împlintă alături de soț și copii.

Adauga un comentariu