Cancan ultimă oră

Andreea Esca a vorbit despre infecția cu coronavirus

Publicat: 20 iul. 2020

Andreea Esca a oferit cel mai emoționant interviu de până acum. Știrista de la Pro TV a mărturisit că nu a avut simptome grave care să-i indice faptul că este infectată cu noul coronavirus, dar două lucruri au pus-o pe gânduri, în cele din urmă: faptul că ajunsese să-și piardă mirosul și gustul. Andreea Esca a povestit care au fost simptomele în urma cărora și-a dat seama că este infectată cu COVID-19. Știrista de la Pro TV a dezvăluit că și-a pierdut gustul și mirosul și a realizat acest lucru atunci când s-a apucat de gătit cartofi cu usturoi.

„Într-o zi, făcând ceva de mâncare, nu am simțit mirosul de la usturoi, ceea ce era un pic ciudat. Am început să testez tot felul de parfumuri puternice pe care le aveam în casă, nu simțeam absolut nimic. După care au început să gust tot felul de lucruri și nu simțeam gustul. Mi-am dat seama că am devenit și eu purtătoarea acestui virus.

Mi-am făcut testul mai devreme și am avut și eu un rezultat pozitiv. Aveam o amigdalită, dar nu m-am speriat, pentru că eu fac foarte des acest roșu în gât. Nu m-am panicat, nu m-a dus gândul către COVID. M-am dus imediat în spital, la Victor Babeș de la început. În cazul soțului meu, lucrurile s-au întâmplat mult mai grav, iar pentru mine ceea ce i s-a întâmplat lui a fost o mare surpriză” a spus Andreea Esca.

Andreea Esca a cedat: „Eu atât am putut să duc”

Cu ochii în lacrimi, Andreea Esca a mărturisit că a refuzat să vorbească până acum despre ceea ce s-a întâmplat cu ea și cu familia sa din cauza faptului că s-a simțit doborâtă de situație și cu greu a putut să accepte situația grea pe care a fost nevoită să o depășească.

„Astăzi, acum când vorbesc, spun că fiecare om are limitele lui, le mulțumesc tuturor acelora care m-au privit ca pe un om, sunt un om care face greșeli, nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Asta a fost limita mea. Prioritar pentru mine era să mă ocup de sănătatea familiei mele, nu e o rușine, nu mă simțeam în stare să vorbesc. Eram foarte panicată, preocupată să ne facem bine. Eu atât am putut să duc. Aici e limita decenței mele.

Putem lua oricare dintre noi, oriunde și oricând. Noi ne-am protejat cât am putut de mult, am fost atenți. Cred că toți suntem oameni și toți putem face o abatere care să ne coste sănătatea. Nu este momentul să lăsăm garda jos” a mai spus Andreea Esca.

Fiica Andreei Esca, pusă la zid după ce a făcut reclamă la produse cosmetice, în timp ce mama ei este în spital

Andreea Esca se află de o săptămână în spital, după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Tot în spital se află și soțul știristei de la Pro TV, Alexandre Eram. Fiica celor doi își continuă activitatea pe rețelele de socializare ca și când nimic nu s-a întâmplat, iar faptul că a început să facă reclamă la un produs cosmetic i-a scos din minți pe internauți.

Alexia Eram a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii în care face reclamă la un ser cosmetic. Acest lucru le-a scos din minți pe internautele care consideră că Alexia este mult prea tânără pentru a apela la astfel de artificii de înfrumusețare și nu ar trebui să procedeze în acest mod.

„O piele hidratată corespunzător radiază de strălucire, iar serul booster hidratant este super-eroul pielii mele. În fiecare dimineață, aplic 4 picături care:
💧 Îmi hidratează pielea instant în timpul verii;
✨ Îmi dă un boost de strălucire și sănătate prin formula cu prebiotice și prin infuziile de flori și miere;
😌 Atenuează roșeata, iritațiile și imperfecțiunile tenului;
🌸 Îmi oferă starea #waterful și bucuria unui ten sănătos!

Sfat: folosește-l simplu sau înainte să aplici crema pentru față. Iar dacă ai peste 30 de ani, îmbină-l cu crema antirid”, a scris Alexia Eram, despre produsul-minune pe care susține că și ea îl folosește.

Alexia Eram, taxată dur de internauți

Așa cum vă spuneam, internauții au fost de părere că fiica Andreei Esca este mult prea tânără pentru a apela la astfel de lucruri, așa că i-au transmis numeroase mesaje radicale.

„Esti prea tânără! Ce faci la 40 de ani? Cheltuiești o avere pe cosmetice? Nu vă înțeleg, sunteți frumoase de la natură, aveți vârsta la care tenul respira singur, și, totuși, insistați… / Este ridicol ca o femeie de 20 de ani sa faca reclama la produse anti-ageing, antirid, lifting facial. Ea la 20 de ani nu are astfel de probleme”, i-au scris internautele, Alexiei Eram.

Adauga un comentariu