BZI LIVE

LIVE VIDEO – Andreea Lichi este tânăra care, dintr-un fotoliu rulant, dă o lecție de curaj tuturor! Povestea vieții sale la BZI LIVE

Publicat: 17 ian. 2021
Luni, 18 ianuarie 2021, ora 13:00, invitată în cadrul emisiunii BZI LIVE va fi Andreea Lichi, autoarea cărții „Suflet de porțelan” și membru Atipic Beauty. Andreea este o tânără studentă la psihologie, rămasă într-un fotoliu rulant în urma unui accident rutier petrecut la vârsta de 14 ani, care luptă cu o putere nemărginită pentru a-și îndeplini visurile și dorințele. Primul pas a fost de a scrie și publica o carte. Aceasta se numește „Suflet de porțelan” și are menirea de a-i ajuta pe cei aflați în situația ei dar, totodată, reprezintă un îndemn la curaj pentru toți oamenii care se limitează și renunță. Invitata Roxanei Caraiman își va spune povestea emoționantă la BZI LIVE.
Urmăritorii noștri pot adresa la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.
Comentarii
  • Domnule manager Martinescu de la Maternitatea Elena din Doamna din Iași va rugam sa ne dati salariile pt luna Decembrie 2020. Avem rate la banci si datorii care nu suferă aminare. Va rugam mult ! Dvs ca manager nu stați in salariu când aveti 20.000 lei lunar plus alte beneficii . Semneaza un salariat .

Adauga un comentariu