Cancan ultimă oră

Andreea Mantea a recunoscut că a fost înșelată: „I-am prins în fapt”

Publicat: 08 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite vedete din România și nu a ascuns niciodată atunci când a avut momente mai dificile în viața personală, așa cum și-a dorit ca toți fanii săi să îi fie alături în cele mai frumoase momente.

Invitată la „Detectorul cu minciuni”, Andreea Mantea a dezvăluit că a fost înșelată de către un fost iubit, dar și cum a aflat acest lucru. Superba vedetă de televiziune i-a recunoscut Oanei Radu că i-a prins în fapt pe cei doi și că nu a putut accepta acest lucru.

„O femeie știe. Îți dai seama. Nu am fost niciodată paranoică. I-am prins în fapt, pe unul imediat după…și pe unul prin mesaje, i-am văzut mesajele. I-am prins pe toți. Nu am iertat înșelătoria. Fetele să treacă peste relație, pentru că nu merită. De ce să stea o femeie”, a declarat Andreea Mantea îm emisiunea „Detectorul de minciuni”.

În plus, Andreea Mantea a mai precizat că un singur bărbat și-a dorit să rămână lângă ea, însă prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” nici nu și-a dorit așa ceva.

„A avut unul curaj să rămână dar vreo cinci minute a apucat. De ce să întreb, ce rost are˝ a mai adăugat prezentatoarea.

Andreea Mantea, dezvăluiri despre Casa iubirii

Pentru a avea o energie bună în platou și în cabina emisiunii, Andreea Mantea a adus mai multe lucruri de acasă. De asemenea, aceasta a dezvăluit că ar fi adus și tămâie dacă ar fi simțit o energie rea:

„Mi-am adus deja obiecte care să-mi poarte noroc… multe. Iconițe, bețișoare parfumate, câte puțin din fiecare pentru că eu cred în energii. Și încă din prima clipă am observat că acest loc are o energie fantastic de bună.
Mie așa mi se pare.

Dacă nu simțeam asta, începeam imediat să ard salvie, nu știu, să ard lemn de santo. Să aduc niște tămâie, imediat, adică nu stăteam la discuție. Dar nu, e chiar plăcut”, a declarat Andreea Mantea pentru Fanatik.ro.

Adauga un comentariu