Cancan

Andreea Marin a renunțat la dietă după ce și-a atins scopul. Fosta „Zână a Surprizelor” a slăbit 20 de kilograme

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Marin a renunțat la dietă după ce și-a atins scopul. Fosta Zână a Surprizelor a slăbit 20 de kilograme
Andreea Marin se bucură acum de o siluetă admirabilă, după ce a reușit să piardă 20 de kilograme

Andreea Marin, fosta „Zână a Surprizelor”, a dezvăluit ce dietă urmează în prezent, ea reușind să scape de 20 de kilograme. Rezultatele se văd, mai ales că acum poartă haine cu trei numere mai mici. Totodată, Andreea Marin recunoaște chiar că mai obișnuiește să împrumute haine de la fiica ei, Violeta Bănică.

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite figuri din lumea showbizului românesc, a surprins pe toată lumea cu transformarea sa uimitoare. Vedeta a reușit să slăbească impresionant, eliminând nu mai puțin de 20 de kilograme și purtând acum haine cu trei mărimi mai mici decât înainte. Vedeta se mândrește cu o siluetă asemănătoare celei din perioada liceului.

Andreea Marin a dezvăluit ce dietă urmează în prezent

Andreea Marin se bucură acum de o siluetă admirabilă, după ce a reușit să piardă 20 de kilograme într-un an și jumătate. Fosta prezentatoare de la „Surprize, Surprize” își completează garderoba cu haine din colecția fiicei sale, Violeta, în vârstă de 16 ani, și a dezvăluit la ce trucuri a apelat pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Totuși, vedeta a surprins acum cu dezvăluirea că a renunțat la dieta pe care o urma, însă a schimbat alimentația pentru a se menține în formă.

„Nu mai țin nicio dietă, acum am intrat într-un ritm normal de viață, pentru că am ajuns la greutatea dorită, nu am de gând să țin diete toată viața, dar trăiesc moderat. Corpul meu s-a învățat cu asta, nu mi se mai pare ceva greu. Mănânc porții mai mici, mânânc un singur fel la masă, nu amestec de fapt și totul este bine. Fac și sport de două ori pe săptămână, pentru menținere. Deci, se poate”, a declarat Andreea Marin.

Fosta prezentatoare a mărturisit că i s-a părut dificil la începutul dietei, însă pe parcurs s-a obișnuit cu restricțiile alimentare, fiind foarte mândră de forma sa fizică din prezent.

„Efortul a fost să ascult ce mi se spune să fac, de fapt asta nu facem noi, le știm pe toate, dar le facem!? După aceea lucrurile s-au așezat, am scăpat de acea senzație de foame, de poftă și așa mai departe. Îți reeduci corpul, să spun așa”, a mai precizat vedeta.

Andreea Marin împrumută haine de la fiica sale

Această schimbare spectaculoasă nu doar că a adus beneficii fizice, ci și emoționale pentru Andreea Marin. Aceasta acum se simte eliberată și fericită, fără nicio restricție alimentară.

„Am învățat să mănânc într-un anume fel în care nutriționistul mi-a spus că voi fi într-o formă bună dacă respect aceste mici reguli. Înainte purtam la haine mărimea 44-46, iar acum am ajuns la măsurile 38-40, în funcție de croiala vestimentațiilor. Am slăbit trei numere”, a mai precizat Andreea Marin.

La vârsta de 49 de ani, Andreea Marin folosește acum hainele fiicei sale, Violeta. Vedeta a dezvăluit că are o relație extraordinară cu fiica sa, în vârstă de 16 ani și jumătate, și că se simt mai degrabă ca două surori decât ca mamă și fiică. Ele împărtășesc gândurile și, desigur, garderoba împreună.

Adauga un comentariu