Cancan ultimă oră

Andreea Marin s-a confruntat cu mari probleme. Fosta prezentatoare a crezut că este o povară pentru cei din jur

Publicat: 23 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Marin s-a confruntat cu mari probleme. Fosta prezentatoare a crezut că este o povară pentru cei din jur
Andreea Marin s-a confruntat cu mari probleme

Andreea Marin este o femeie împlinită, are o relație de 6 ani și o fiică, dar se pare că a trecut prin momente cumplite și s-a onfruntat cu mari probleme

Andreea Marin, una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, a povestit că viața ei nu a fost mereu roz. Ea a fost crescută de tatăl său, după ce mama i-a murit pe când era doar un copil în vârstă de 9 ani, a crescut prin mai multe divorțuri și a fost ranită de cei din jur.

Andreea Marin: „În primul rând, e o boală și nu o vină”

Andreea Marin a recunoscut că a suferit de o boală care afectează din ce în ce mai mulți oameni și credea că nu o să reușească să scape niciodată.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a mărturisit că depresia te poate duce spre zone foarte întunecate care își afectează mintea, sufletul și care strică relațiile cu ceilalți.

„Depresia este o boală! În primul rând, e o boală și nu o vină. Și cel care află că are depresie trebuie să înțeleagă asta, el nu e vinovat că are depresie. El este pur și simplu atins de o boală care se poate vindeca. Dar a încerca să te vindeci singur, mai cu seamă dacă ai ajuns într-un stadiu al bolii care te duce spre zone prea întunecate, îți duce mintea, sufletul, îți strici relațiile cu ceilalți, pentru că asta se întâmplă… Ai insomnii care devin pe termen lung și care te dărâmă pur și simplu. Nu mai poți să fii mamă bună, nu mai poți să fii soție bună, nu mai poți să fii colegă bună și așa mai departe. Toate lucrurile acestea nu se pot rezolva de unul singur” a spus Andreea Marin.

Andreea Marin a vrut să se sinucidă

Andreea Marin a dezvăluit că ajunsese să se gândească inclusiv la sinucidere, cu toate că este un om puternic, după cum spune chiar ea. Fosta prezentatoare de televiziune a spus că oamenii care trec prin astfel de probleme, ar trebui să consulte un specialist pentru a nu se ajunge la o tragedie.

„Nu știu cât de puternic să fii, pentru că mă priviți și vedeți în mine un om destul de puternic și, totuși, am ajuns să mă gândesc chiar și la momentul, cel de neacceptat pentru mine altfel, al sinuciderii. Deci, nu e o joacă! Din moment ce gândurile tale ajung acolo, te gândești că: „Îi scap pe ceilalți de o povară, că am devenit o povară pentru ceilalți și în felul ăsta închei povestea!

Desigur că e o prostie pe care o privesc acum sănătoasă fiind, dar vă rog să mă credeți că poate fi realitate. Și avem exemple în jurul nostru, Mădălina Manole, de exemplu. Nu este o glumă! Așadar, cel mai sfânt este să mergi la un specialist, un om care știe ce e asta, care știe care e direcția de urmat, știe să te asculte, este imparțial pentru că nu-ți este rudă, nu te privește cu anumite suspiciuni sau punând o ștampilă asupra ta pentru că te cunoaște de multă vreme. Nu, lucrurile nu trebuie judecate așa!” a spus Andreea Marin pentru Unica.

Adauga un comentariu