Prima pagină » Cultural » Andreea Marin, schimbare de look. Vedeta a slăbit 16 kilograme

Andreea Marin, schimbare de look. Vedeta a slăbit 16 kilograme

18 dec. 2023, 13:25,
BZI.ro, în Cultural

Andreea Marin a trecut printr-o nouă schimbare de look după ce a slăbit 16 kilograme. Vedeta a reușit să revină la greutatea pe care o avea în perioada liceului și arată spectaculos, indiferent dacă poartă o rochie care îi evidențiază talia sau o fustă care îi pune în valoare picioarele tonifiate.

Recent, Andreea Marin a optat pentru o pereche de pantaloni din piele și o haină largă în talie, impresionându-și admiratorii virtuali prin fotografiile postate pe rețelele de socializare.

Andreea Marin, schimbare spectaculoasă de look

Cu toate că a depus eforturi considerabile pentru a pierde în greutate, rezultatul este unul impresionant, deoarece aspectul este ca al unei adolescente înainte de sărbători.

Fanii divei s-au întrecut în comentarii. „Felicitări, îți stă bine așa și ținuta e una cool!”, i-a scris cineva „Minunată!! „Atâta feminitate! Admirație și respect”, a fost mesajul altuia. „Sunteți femeia din showbizul românesc care nu a apelat la operații estetice. Felicitări!”, i-a transmis un altul.

Prezentă într-o emisiune tv, vedeta a povestit cum a reușit să slăbească 16 kilograme și care este starea ei de sănătate actuală.

„Am slăbit 16 kilograme. Mai am 3-4 kilograme de dat jos. Nu vreau mai mult. Am ajuns aproape la greutatea din liceu, deci nu vreau să exagerez. Important este să fiu sănătoasă.

Mi-am făcut și toate analizele de curând. Sfătuiesc orice om, dar dacă vorbim de femei, atunci cele care au o vârstă asemănătoare cu a mea, eu am 49 de ani, trebuie să aibă cu atât mai mult grijă de sănătatea lor. Mi-am verificat starea de sănătate și sunt bine.

Există această alegere de a nu sta și aștepta multă vreme și cu mulți nervi, uneori, pe holurile anumitor spitale de stat”, a mărturisit Andreea Marin, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cum a reușit Andreea Marin să ajungă la această formă

Prezentatoarea și-a organizat cu atenție mesele și programul de exerciții fizice și, deși nu dispune de timp pentru a merge la sala de sport din cauza traficului, își antrenează corpul acasă. Vedeta aleargă intens pe bandă dimineața și seara. În plus, a primit felicitări din partea fiicei sale, Violeta, pentru perseverență. Andreea Marin are 49 de ani, dar este greu de crezut că are această vârstă, iar acum, după modificările făcute, arată mai bine ca niciodată.

„Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist Carmen Barcan, pe care o vedeți adesea la televizor, pentru că are multe rezultate remarcabile, așa că am mulțumit poate și constituției mele destul de bune. Am 49 de ani, însă, se ține bine bătrânica. Și am grijă să fac mișcare. Nu există secrete cu adevărat. Există până la urmă voință și a fi alături, a accepta alături de tine oameni buni în viața ta, care te învață ceea ce poate că știai odată, dar ai uitat, lecția echilibrului”, mărturisea Andreea Marin, pentru Kfetele.ro.

Andreea Marin a reușit să surprindă prin schimbarea de look, după ce a slăbit 16 kilograme, iar comentariile primite au fost pe măsură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *