Cancan

Ce a învățat Andreea Marin de la fiica ei, Violeta Bănică: „Simt nevoia să fac un pas în spate”

Publicat: 19 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a învățat Andreea Marin de la fiica ei Violeta Bănică Simt nevoia să fac un pas în spate
Andreea Marin și fiica sa, Violeta Bănică, au fost premiate în aceeași seară, la Gala Performanței și Excelenței, pentru realizările lor personale

Andreea Marin și fiica sa, Violeta Bănică, au fost premiate în aceeași seară, la Gala Performanței și Excelenței, pentru realizările lor personale în domeniul media și, respectiv, voluntariat.

Andreea Marin a fost distinsă cu Premiul de Excelență pentru conceptul multimedia, evenimentele și producția de podcasturi inedite în studiourile Creative Hub Voice&Visibility, în cadrul unui eveniment care a adunat mai multe personalități.

Seara a fost una specială și pentru fiica sa, Violeta Bănică, care a primit Premiul de Excelență pentru activitățile de voluntariat pentru adolescenți și adulți și implicare socială. Ambele au ales să poarte ținute all black, iar atitudinea naturală pe care Violeta Bănică a afișat-o în fața camerelor de filmat a demonstrat că a moștenit seriozitatea mamei sale în implicarea în proiecte.

Ce a învățat Andreea Marin de la fiica ei, Violeta Bănică

Tema vestimentară a Galei Performanței și Excelenței din acest an a fost Red Carpet, iar Andreea Marin și Violeta Bănică au impresionat pe covorul roșu al evenimentului cu ținutele lor elegante.

„Onorată, dar mai ales fericită să fiu premiată alături de fiica mea, la Gala Performanței și a Excelenței 2023. Creative Hub Voice&Visibility este proiectul meu de suflet, visat ani la rând, care a înflorit astăzi. Voluntariatul a devenit pasiune pentru Violeta mea. Mulțumim pentru apreciere, fiecare dintre noi!”, a scris Andreea Marin în mediul online, după eveniment.

Când a fost întrebată despre ce lucruri a învățat de la fiica ei, Andreea Marin a oferit un răspuns emoționant.

“Foarte multe lucruri. Pare că doar datoria noastră, a părinților, este să le oferim lecții de viață copiilor. Crescând odată cu ei însă, avem o grămadă de lucruri de învățat. De pildă despre faptul că nu știm să ascultăm nevoile altora destul de profund. Când un copil apare, atunci deodată devii deschis să le auzi pe toate. Dragostea este, de fapt, limbajul care ne unește pe noi oamenii. Dacă nu copilul tău, atunci cine te poate face mai atent și mai deschis la nevoile celor din jur?”, a spus aceasta pentru unica.ro.

Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, alături de românii din Israel

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România. De-a lungul anilor, ea a reușit să-și construiască o carieră de succes în industria televiziunii și, implicit, un traseu profesional admirabil.

Adrian Brâncoveanu a oferit asistență tuturor celor din Israel pentru a ajunge în siguranță în țară, împreună cu familiile lor. Mai mult decât atât, Andreea Marin a dezvăluit că una dintre mamele aflate în aeroport a dorit să îi mulțumească și să spună că sunt alături de un om extraordinar.

Se pare că nu este prima dată când partenerul vedetei gestionează o astfel de criză, motiv pentru care se prezintă foarte mândră de el.

Recent, Andreea Marin și fiica sa, Violeta Bănică, au fost premiate în aceeași seară, la Gala Performanței și Excelenței, pentru realizările lor personale.

Adauga un comentariu