Cancan ultimă oră

Andreea Raicu iubește din nou. Aceasta a cucerit un milionar râvnit din România

Publicat: 08 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Oficial! Andreea Raicu iubește din nou! Bărbatul este un afacerist celebru din România, cu o avere estimată la peste trei sute de milioane de euro. Acesta are în palmares o altă femeie celebră și frumoasă din showbiz-ul românesc. De asemenea acesta are și un copil cu aceasta. Iată despre cine este vorba.

Noul iubit al Andreei Raicu este cunoscut de toată România și este unul dintre cei mai bogați români. Acesta este Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea, cu care are și un copil. În urmă cu două luni, din casa celebrului afacerist a fost surprinsă ieșind chiar Andreea Raicu. Deși a afirmat de mai multe ori că este îndrăgostită și iubește, aceasta a fost discretă în ceea ce privește identitatea bărbatului. De asemenea, Andreea Raicu a evitat să folosească termenul „relație”. Totuși, dovezile sunt clare.

Relație se pare că este una foarte serioasă. Andreea Raicu a fost văzută de paparazzi ieșind din casa părinților lui Matei Stratan. Acesta este un semn clar că relația dintre cei doi a trecut la alt nivel. Poate, în viitorul apropiat, vom vedea imagini din fața altarului cu cei doi.

Matei Stratan are o avere impresionantă de aproximativ 300 de milioane de euro

După ce au petrecut timp împreună în casa celebrului milionar, Andreea Raicu a fost condusă la autoturism de către presupusul ei iubit. Schimbul de priviri, râsetele, sărutul pe obraz de la final și apropierea dintre cei doi au fost suficiente pentru a contura în viziunea tuturor relația frumoasă pe care o au. Aceasta s-a urcat la volanul mașinii având o cutie în mână. A mai schimbat câteva vorbe cu Matei, acesta i-a închis galant portiera.

Matei Stratan este un burlac râvnit în România. Acesta a fost „vânat” de-a lungul timpului de cele mai frumoase femei. În urmă cu câțiva ani, inimile multor femei au fost frânte după ce milionarul a intrat într-o relație cu Mădălina Ghenea. După relații cu nume renumite de la Hollywood precum Leo Di Caprio, Adrien Brody, Gerard Butler, Lewis Hamilton, Michael Fassbender și Philipp Pleine, inima focoasei șatene a fost furată de Matei. Totuși, deși au un copil împreună, relația acestora nu a avut o finalitate fericită. La scurt timp după ce li s-a născut fiica, cei doi s-au despărțit.

Matei Stratan este avocat și provine dintr-o familie care are o avere de peste trei sute de milioane de euro. Aceștia au proprietăți în Londra, Toscana (Italia), Iaşi, Bucureşti. De asemenea au un parc auto cu autoturisme a căror valoare pornește de la două sute de mii de euro. Nici iahtul care are o reală valoare istorică și este ancorat în Grecia nu este de neglijat.

 

Adauga un comentariu