Cultural

Andreea Șerban, cerută în căsătorie după 10 ani de relație. Cum a cunoscut-o Bursucu pe frumoasa lui parteneră de viață

Publicat: 19 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Șerban cerută în căsătorie după 10 ani de relație. Cum a cunoscut-o Bursucu pe frumoasa lui parteneră de viață
Andreea Șerban și Bursucu au planuri de căsătorie și radiază de fericire împreună.

Andreea Șerban a fost cerută în căsătorie după 10 ani de relație. Iubita carismaticului prezentator și dansator Bursucu este mai fericită ca oricând și este pregătită să îmbrace rochia de mireasă. Andreea are doi copii superbi, pe adolescenta Alesia dintr-o relație anterioară și pe micuța Anays, fiica lui Bursucu. Andrea Șerban ascunde o adevărată dramă. Aceasta și-a crescut singură fiica după ce partenerul ei de viață a decedat. Mulți ani și-a asumat rolul de femeie singură și a acceptat cu greu un alt bărbat în viața sa. Iată cum a cunoscut-o Bursucu pe frumoasa lui parteneră de viață.

Andreea Șerban, cerută în căsătorie după 10 ani de relație

Andreea Șerban, iubita lui Bursucu, a primit inelul mult așteptat din partea partenerului ei de viață. După o relație de 10 ani, faimosul prezentator și coregraf și-a făcut curaj și a cerut-o de nevastă pe mama fiicei sale. Bursucu a dezvăluit recent că este pregătit să ajungă în fața altarului alături de femeia care i-a cucerit definitiv inima și l-a făcut tată.

„E posibil în anul 2023 să mă însor. E posibil. Nu știu exact. Deci, întrebarea care se pune la final de an este: se însoară sau nu Bursucu în anul 2023? Îți spun că am dat inelul. (…) Eu sunt romantic. Fac orice. Îmi vine în cap de la petale pe pat, lumânări, șampanie, astea sunt la ordinea zilei. Eu sunt romantic, sunt prost, nu am treabă.

Mă duc la piață, vin cu 25-45 de trandafiri acasă. Îi pun lui nevastă-mea în vază, ea e sus dă cu aspiratorul. Am de-astea. Ea nu prea e romantică dintre noi doi.”, a declarat acesta.

Îndrăgitul prezentator a dezvăluit că povestea lor de dragoste a fost greu încercată de gelozia sa. Mai mult, Bursucu a ajuns și la psiholog pentru a scăpa de această problemă.

„Am avut la un moment dat niște filme, era să mă despart de ea. Am fost gelos. Sergiu Nicolaescu, dacă trăia, făcea filme după mine. Filmul de gelozie începe de la un telefon. Cum s-a întâlnit, ce a făcut, cum au trăit noaptea. În cap, totul se derulează în 5 minute ca două ore, până când mi-a trecut boala, că m-am dus un pic la psiholog. Am învățat și de la Teo Trandafir, ce faci în momentul în care găsești în telefonul partenerului mesaj de la el/ea. Există două variante: îi spui și te faci de rușine că i-ai umblat în telefon și asta nu se face ori nu îi spui și cum trăiești cu asta. Din punctul meu de vedere este lipsă de respect să te uiți în telefonul partenerului”, a mărturisit Bursucu.

În prezent, cei doi se bucură din plin de rolul de părinți și au planuri de căsătorie. Andreea și viitorul ei soț radiază de fericire și sunt mai pregătiți ca oricând să ajungă în fața altarului. Un alt cuplu îndrăgit de public este cel format din Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Actrița este răsfățată de iubitul ei celebru și se declară o femeie împlinită. Și Oana Matache, sora Deliei, are o familie superbă de care este tare mândră. Aceasta are o căsnicie fericită și se bucură din plin de rolul de mamă.

Cum a cucerit-o Bursucu pe frumoasa lui parteneră de viață

Bursucu și Andreea formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi radiază de fericire și fac furori de fiecare dată când apar în lumina reflectoarelor. Recent,Bursucu a cerut-o în căsătorie pe partenera sa de viață. Carismaticul prezentator tv a dezvăluit că povestea lor de dragoste a fost greu încercată și plină de momente tentionate. Bursucu a dezvăluit cum a cucerit-o pe viitoarea lui soție, într-o perioadă în care aceasta se confrunta cu o mare suferință după decesul fostului partener de viață.

„Viitoarea mea soție s-a lăsat impresionată greu, e și mai mare ca mine cu 4-5 ani și îți dai seama, experiența vieții ei era mult mai mare. Când ne-am cunoscut eu aveam 25 de ani. Ea trecuse printr-o traumă, printr-un moment nefericit. Fostul ei partener de viață… Cumva era sceptică, nici nu era pregătită pentru o nouă relație, nici nu își dorea. Părea doar o relație de vară. Primele două-trei săptămâni a fost mai greu, dar la un moment dat mi-am luat inima în dinți și am zis că o sărut. Atunci a întors capul, dar a doua zi a venit pregătită și așa a început totul.”, a mărturisit acesta.

Andreea Șerban și Bursucu au planuri de căsătorie și radiază de fericire împreună. Cei doi se iubesc de 10 ani și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea mondenă.

Adauga un comentariu