Cancan

Andreea Tonciu a apărut dezbrăcată la televizor. Cum au reacționat fanii

Publicat: 02 nov. 2020
Andreea Tonciu dezbrăcată la televizor
Conștientă de atuurile sale fizice, Andreea Tonciu, din când în când, mai renunță la câte un articol vestimentar pentru a-i înnebuni pe bărbați

Scandal mare în mediul online după ce Andreea Tonciu a lăsat deoparte orice urmă de rușine și a apărut dezbrăcată la televizor. De data aceasta internauții au răbufnit după ce vedeta și-a arătat cea mai de preț comoară – bustul siliconat.

Andreea Tonciu și-a dat în petec și a șocat din nou. Vedeta a fost desființată după ultima ei apariție la TV. Aceasta a dansat în sânii goi la televizor. Astfel, bruneta a lăsat la o parte orice urmă de rușine și le-a arătat fanilor cea mai de preț comoară.

Andreea Tonciu a apărut dezbrăcată la televizor

Andreea Tonciu este conștientă de atuurile sale fizice. Astfel că, din când în când, aceasta mai renunță la câte un articol vestimentar pentru a-i înnebuni pe bărbați. Andreea Tonciu a dansat în sânii goi chiar în direct la TV. Numai că după postările făcute în mediul online, internauții au izbucnit imdiat, trăgând-o la răspundere pe aceasta.

Sora mea, ai burta!!!!!! si rezolva-ti silicoanele ca s-au lasat 😡/ Rușinea României/ Ești o mizerie/ A fost vulgară, prea si-a expus silicoanele/ Sanii la vedere, chilotii la vedere🤢”, iar lista poate continua.

Mai mult decât atât, nu este prima oară când Andreea apare dezbrăcată la televizor. De-a lungul timpului, aceasta le-a mai arătat tuturor ce doar soțul vede acasă, în așternuturi.

Andreea Tonciu a trecut și ea pragul medicului estetician

De-a lungul timpului, Andreea Tonciu a trecut de mai multe ori pragul medicului estetician. Totul a început în urmă cu un deceniu, moment în care diva sexy și-a mărit bustul de câteva ori și și-a injectat acid hialuronic în buze. În urmă cu șase ani însă, din cauza criticilor care îi erau aduse din cauza nasului prea mare, Andreea a apelat și la rinoplastie.

M-am săturat de foarte multe vorbe urâte la adresa nasului meu. Îmi spunea toată lumea că uite-o pe năsoasa de la televizor. Pe mine nu mă deranjează, dar dacă se poate face ceva ca să îl am mai mic, e ok!”, afirma Andreea Tonciu în urmă cu mulți ani.

Dar, dată cu trecerea anilor, Andreea Tonciu s-a mai îngrășat, astfel că cei din mediul online au tras-o imediat la răspundere în momentul în care au observat că bruneta își editează picioarele în poze, făcându-le să pară mai subțiri.

Bătăi și certuri la Bravo, ai Stil

Încă de la începutul participării la Bravo, ai Stil, s-a aflat în conflict cu mai multe fete. Mai mult, cu Maria Ilioiu, prima eliminată din acest sezon, chiar s-a bătut în studioul de la Romexpo, fiind nevoie de intervenția polițiștilor.

În ce privește emisiunea, Bravo, ai Stil, Andreea Tonciu s-a mai făcut remarcată și prin… scandaluri. Una dintre concurentele cu care s-a certat a fost fiica Catincăi Roman, Calina Dumitrescu. Aceasta din urmă a fost nevoită să părăsească emisiunea, deoarece nu a mai suportat atitudinea brunetei.

Cât despre faptul că Andreea Tonciu a apărut dezbrăcată la TV, nu ne miră deloc atitudinea brunetei. Este doar o încercare de a atrage atenția publicului.

Adauga un comentariu