Cancan ultimă oră

Andreea Tonciu, detalii neștiute din căsnicia ei. Ce a recunoscut despre soțul ei?

Publicat: 25 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Tonciu detalii neștiute din căsnicia ei. Ce a recunoscut despre soțul ei
Andreea Tonciu este una dintre cele mai sincere și asumate vedete din showbiz-ul românesc

Andreea Tonciu este una dintre cele mai sincere și asumate vedete din showbiz-ul românesc, care nu s-a sfiit niciodată să vorbească și despre lucrurile mai puțin plăcute din viața ei. Bruneta a recunoscut că nu suportă falsitatea și că preferă ca o persoană să se arate exact așa cum este, chiar și atunci când apare la televizor sau pe rețelele de socializare.

Andreea Tonciu, mai sinceră ca niciodată. Ce a spus despre căsnicia ei?

Are o căsnicie de ani de zile cu soțul ei, din care a rezultat și o fetiță, Rebeca, iar lucrurile par să meargă bine în familia ei, o spune chiar ea. Deși în urmă cu ceva timp, Andreea era o persoană geloasă care nu accepta orice din partea bărbaților din viața ei, acum ceva pare că s-a schimbat în gândirea ei.

Invitată în emisiunea online „Fiță cu Adiță”, Andreea Tonciu a fost mai sinceră ca niciodată și a recunoscut că nu își controlează soțul, ba mai mult, aceasta susține că îi oferă toată libertatea de care are nevoie.

„Nu mai sunt cum eram acum mulți ani de zile. Dacă vrea să facă soțul meu ceva, poate să facă. Nu îl controlez, îi dau libertate.

Niciodată nu îl controlez pe soțul meu în telefon. Dacă vrea să facă ceva, face. Știi de ce? Pentru că are 4 telefoane dintre care doar 1 este Iphone, iar restul 3 sunt alte firme și nu știu să umblu pe ele.

Deși nu este de acord cu infidelitatea, Andreea susține că nu există bărbat care să nu înșele, fără să facă însă referire directă la soțul ei.

Dar sunt liniștită pentru că dacă ar face ceva, s-ar afla în secunda unu.

Nu stau să îl urmăresc. Bărbatul dacă vrea să facă, face. Un bărbat dacă vrea să se ducă la alta, se duce și cu tine de mână. Bărbatul oricum înșală. Că are și cea mai bună femeie lângă el, cea deșteaptă, cea mai cuminte, tot înșală bărbatul.

Eu niciodată nu am înșelat și nu sunt de acord cu chestia asta. Dacă nu mai vrei să fi cu iubitul tău, îi spui gata. Nu te duci la altul. Nu îmi plac femeile de genul ăsta. Adică, ai bărbat, ai copil și te duci cu altul. Niciodată nu le-am suportat și ici n-am să le suport vreodată” , a dezvăluit Andreea Tonciu.

Adauga un comentariu