Cancan ultimă oră

Andreea Tonciu, strigăt de ajutor! Unchiul ei are nevoie urgentă de operație

Publicat: 02 oct. 2021
Andreea Tonciu
Unchiul brunetei a ajuns în stare gravă la spital, unde trebuie să fie operat de urgență

Andreea Tonciu trece prin momente dificile! Unchiul vedetei a ajuns la spital.

Andreea Tonciu este cunoscută drept una dintre cele mai dezinvolte vedete din showbiz-ul autohton. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” se confruntă cu momente dificile în familie. Unchiul brunetei a ajuns în stare gravă la spital, unde trebuie să fie operat de urgență. Din păcate, unchiul vedetei nu se poate opera încă pentru că mai are nevoie de donații de sânge.

Familia bărbatului a donsat sânge, însă nu este de ajuns. În acest sens, Andreea Tonciu a apelat la fanii ei.

„Unchiul meu este internat de două săptămâni la spital și are nevoie de sânge. Noi, bineînțeles, familia și apropiații am donat, însă tot mai trebuie sânge ca să se facă această operație[…] Are o tumoare la ficat foarte avansată[…] Am donat 10 persoane, dar tot mai este nevoie”, a declarat Andreea Tonciu, pentru un post de televiziune.

Mama Andreei Tonciu a dezvăluit că fratele ei a fost diagnosticat cu o tumoare avansată la ficat. În tinerețe, unchiul vedetei a lucrat într-un mediu toxic, care i-a afectat starea de sănătate de-a lungul timpului.

Andreea Tonciu, atacată de doi tineri pe stradă

Andreea Tonciu  a luat o decizie neașteptată după ce a fost atacată de doi tineri în timp ce se afla la un fast-food din București. Diva a mărturisit că se gândește să părăsească România, după ce a fost victima acestui atac.

„A fost un incident neplăcut, sunt foarte siderată de tot ce se întâmplă la noi în România.

Pot spune că uneori îmi pare rău că trăiesc în această țară, pentru că o să ajung să îmi fie frică să ies până la colțul străzii că o să mi se dea în cap deoarece nu pot să fac un TikTok sau o poza cu anumiți indivizi. (…)

Nu știu cum să îi numesc pe acești băieți. De ce au reacționat așa?! De ce au reacționat în halul ăsta? Lipsă de caracter! Văd că tineretul din ziua de azi este foarte obraznic.

Nu poti să mai ieși pe stradă pentru că mâine poimâine te trezești cu una in cap! Dacă eu eram în mașină cu Rebeca? Traumatizau copilul!”, a declarat Andreea Tonciu.

Adauga un comentariu