Cancan

Andrei Andrei, fost participant la Burlacul, diagnosticat cu noul coronavirus. Cum se simte acum

Publicat: 18 sept. 2020
Andrei Andrei la filmari pentru emisiunea Burlacul
Andrei Andrei, fost participant la Burlacul de la Antena1, a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Vestea tristă a fost data chiar de fostul "burlac"

Andrei Andrei, fost participant la Burlacul de la Antena1, a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Vestea tristă a fost data chiar de fostul „burlac” pe o reţea de socializare. Acesta le-a dat fanilor săi detalii despre starea s-a de sănătate şi cum a aflat că are coronavirus.

Andrei a spus că a avut câteva simptome, așa că s-a testat, iar rezultatul a ieșit pozitiv pentru infecție cu coronavirus.

Fostul concurent de la Burlacul are coronavirus

Andrei Andrei, fost participant la Burlacul, a spus că şi-a pierdut gustul și mirosul, două dintre simptomele cele mai des întâlnite în cazul pacienților cu Covid-19.

„Acum trei zile m-am testat pentru COVID și a ieșit pozitiv. Motivul era că nu am mai simțit gust și miros și am zis că ceva nu e ok aici și a trebuit să mă testez și bine am făcut. Apoi m-am izolat în casă și după ce am ieșit pozitiv m-au sunat cei de la spital și mi-au zis să stau izolat în casă”, a dezvăluit Andrei Andrei.

Cum se simte acum Andrei Andrei

El a mai spus că este alături de familia lui și nu va ieși din casă până când nu se va recupera, așteptând ca următorul test să fie unul negativ.

„Ne simțim bine, totul e ok, nu avem simptome, puțină stare de oboseală și cam atât și partea frumoasă e că avem vacanță două săptămâni și o să ne uităm la filme, o să fac antrenamente acasă”, a completat acesta.

Andrei Andrei nu e mai burlac din anul 2018. Bărbatul s-a căsătorit cu o buzoiancă pe numele Flori Nicolaescu, fost fotomodel și stewardesă pentru compania aeriană Emirates.

Adelina Pestritu, infectată cu COVID-19

Adelina Pestritu a fost infectată cu COVID-19. Conform declaraţiei vedetei, aceasta a luat virusul după ce s-a întâlnit în urmă cu câteva zile cu o persoană infectată. Vedeta le-a mărturisit fanilor faptul că se simte bine, dar o să fie internată în spital.

Vedetă a postat pe o reţea de socializare un anunţ trist pentru fanii ei. Aceasta le-a mărturisit urmăritorilor faptul că, în urma testării PCR pentru depistarea virusului din Wuhan a fost declarată pozitivă la infectare.

Bruneta mărturiseşte faptul că a intrat în contact cu o persoană infectate, iar ulterior au început semnele de întrebare după ce a rămas fără gust dar şi fără miros.

Printre altele, Pestritu le-a povestit fanilor faptul că este singura din familie care a ieşit pozitivă la testare. Atât soţul cât şi copilul său bunicii nu au fost infectaţi cu coronavirus:

„Dragii mei, nu aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine. Așa cum le știți pe cele bune, vreau să le știți și pe cele rele. Vreau să știți prin ce trec în momentul de față. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID. Iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros, am venit, mi-am făcut un test.

Testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu preluată și internată. Desigur, toți cei din familia mea vor fi și ei testați. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent. N-am știut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Mâncam o ciocolată și efectiv nu mai aveam niciun gust.”

Între timp frumoasa bruneta a urmat tratament şi a scăpat de noul coronavirus.

Adauga un comentariu