Cancan

Andrei Deiu nu apare pe Wikipedia! Influencerul are peste 5 milioane de urmăritori pe Instagram

Publicat: 06 iul. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Andrei Deiu nu apare pe Wikipedia Influencerul are peste 5 milioane de urmăritori pe Instagram
Chiar dacă nu pare pe Wikipedia, Andrei Deiu este unul dintre cei mai cunoscuți români pe Instagram

Andrei Deiu are o biografie de succes, dar nu este prezent pe Wikipedia. Tânărul a ajuns să fie cunoscut de milioane de oameni și s-a antrenat chiar și cu Hany Rambond. Influencerul este român, dar a crescut din adolescență în Anglia, unde și-a descoperit și pasiunea. 

Bărbatul este unul dintre cei mai urmăriți români de pe Instagram. Acesta le întrece cu lejeritate pe unele dintre cele mai cunoscute vedete autohtone. Printre vedetele pasionate de fitness se numără și Paula Hriscu.

Biografia lui Andrei Deiu nu este pe Wikipedia

Este imposibil ca cineva pasionat de fitness sau culturism să nu fi auzit de Andrei Deiu. Bărbatul este din Râmnicu Vâlcea, dar a crescut în Anglia de la vârsta de 15 ani. Chiar dacă are o biografie impresionantă, nu este prezent pe Wikipedia. Multe persoane ce îl urmăresc nu știu faptul că acesta este român, majoritatea content-ului pe care îl face fiind în limba engleză. Andrei Deiu a povestit că pasiunea pentru culturism a venit după ce a plecat din România. Aceasta nu avea cunoștințe despre nutriție sau sport, însă având o sală de fitness în apropierea casei, a început să meargă în zilnic, până ce a devenit dependent. Mai mult de atât, bărbatul a precizat că era gras și voia să scape și de kilogramele în plus. 

„Unde stăteam era o sală de fitness, la 5 minute de mine, și era foarte ieftină. Și asa am început … pe lângă faptul ca eram foarte gras și oarecum îmi era rușine de cum arătam. Și tot mergând zilnic la sala, fără niciun habar de nutriție sau cum să lucrez corect … am devenit dependent.”, a declarat Andrei Deiu. 

Influencerul a spus că nu s-a gândit niciodată să devină culturist profesionist. Acesta dorea doar să slăbească și să arate bine. Mai mult de atât, vedeta a precizat că abia după 8 ani de sală a început să intre în industria respectivă și să trăiască din culturism. Andrei Deiu a spus că nu este ușor deoarece sunt mulți bărbați ce au un fizic bun și arată bine, însă dacă ești motivat poți reuși. 

Andrei Deiu este românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram 

Cu toate că nu se află printre vedetele autohtone, acesta are mai mulți urmăritori pe Instagram chiar și decât Delia. Tânărul este idolul multor persoane pasionate de fitness sau culturism. Acesta are un fizic de invidiat, însă impresionează și prin numărul fanilor pe care îl are. Andrei Deiu este urmărit de 5.6 milioane de persoane pe Instagram. Influecerul le întrece cu lejeritate pe Antonia (2.7 milioane de urmăritori), Inna (3 milioane de urmăritori), Delia (2.7 milioane de urmăritori) sau Andra (2.6 milioane de urmăritori). 

Printre cele mai urmărite vedete urmărite pe Instagram, în 2021 s-au numărat Andra, Inna și Andrei Deiu. Într-un clasament destinat fitness-ului, Andrei Deiu era pe primul loc, urmat de Oana Cuzino și Valentin Bosioc. Acesta a fost întrebat cum a reușit să-și crească pagina atât de mult și să fie urmărit de atât de multe persoane. Influencerul a povestit că este foarte activ pe rețelele de socializare, postează exercițiile fizice pe care le face și ceea ce mănâncă.

„Am fost foarte activ pe Instagram. Doar postam ceea ce mâncam, antrenamentele pe care le făceam, activitățile. De acolo cred că mi-a crescut pagina, pentru că oamenii erau interesați de ceea ce făceam, ceea ce mâncam și cum am ajuns unde am ajuns”, a declarat vedeta.

Chiar dacă nu pare pe Wikipedia, Andrei Deiu este unul dintre cei mai cunoscuți români pe Instagram. Acesta este foarte activ pe rețelele de socializare și își ține la curent urmăritorii cu tot ceea ce face. Totodată și Andi Constantin s-a apucat de culturism. Înainte de a fi cunoscut, vedeta a făcut videochat, dar acum regretă decizia pe care a luat-o atunci.

Comentarii
Adauga un comentariu