BZI LIVE

LIVE VIDEO – Angajații din penitenciare se revoltă. Dorin Șcarlii, președintele Sindicatului Penitenciarului Iași, vorbește la BZI LIVE despre protestul lucrătorilor din penitenciare – FOTO

Publicat: 25 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 26 ianuarie 2021, începând cu ora 11:00, în studioul BZI LIVE va fi invitat Dorin Șcarlii, președintele Sindicatului Penitenciarului Iași, pentru a oferi detalii despre protestele lucrătorilor din penitenciare față de proiectul Ordonanței de urgență care vizează înghețarea drepturilor salariale pentru anul 2021 precum și creșterea cu doar 41 de lei a salariului minim net pe economie.

În cadrul emisiunii moderată de Roxana Caraiman vor fi discutate și nemulțumirile cu privire la orele suplimentare lucrate care nu sunt plătite și nici recuperate, lipsa acută de personal, norma de hrană și lipsa bugetului în sistemul penitenciar.

În vremea pandemiei, pericolul izbucnirii unui focar de coronavirus este evident, supraaglomerarea face ca separarea deținuților să fie dificilă iar Dorin Scarlii va analiza și soluțiile găsite pentru ca răspândirea acestui virus să fie oprită în interiorul închisorii.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu