Titlurile zilei

Angajații din Primăria Iași sunt terorizați de edilul Mihai Chirica! Trebuie să raporteze fiecare mișcare pe care o fac – FOTO

Publicat: 06 mart. 2024
_____ Vizualizări 33 Comentarii
Angajații din Primăria Iași sunt terorizați de edilul Mihai Chirica Trebuie să raporteze fiecare mișcare pe care o fac - FOTO
Angajații din Primăria Iași sunt terorizați de edilul Mihai Chirica. „Da, trebuie să fac bilet de voie și dacă vreau să ies la o țigară”

Angajații din Primăria Iași sunt terorizați de ideile edilului Mihai Chirica. Mai nou, aceștia trebuie să raporteze orice mișcare și să ceară voie și când se duc la toaletă

Deși, de când este primar, Mihai Chirica nu a realizat niciun proiect de anvergură în Iași, acesta caută tot felul de variante pentru a ieși în față și pentru a arăta electoratului că își face treaba, poate mai primește un vot. Recent, Chirica a instaurat o nouă regulă, fiecare angajat trebuie să ceară voie și pentru pauza de țigară sau să meargă la toaletă.

Angajații din Primăria Iași sunt terorizați de edilul Mihai Chirica. „Da, trebuie să fac bilet de voie și dacă vreau să ies la o țigară”

Situație inedită la Primăria Iași, edilul Mihai Chirica a cerut angajaților să facă bilete de voie inclusiv dacă vor să iasă la țigară. Mai mult decât atât, aceștia trebuie să raporteze și când trebuie să meargă la baie. Practic, la final de mandat, Mihai Chirica pune bețe în roate angajaților instituției pe care ar trebui să o eficientizeze. Edilul probabil că a omis faptul că funcționarii publici sunt oameni care au nevoie de pauze, așa cum se întâmplă la orice instituție, fie ea publică sau privată. În loc ca personalul să eficientizeze cât mai mult serviciile din Primăria Iași, din cauza ideilor edilului, angajații vor fi ocupați cu redactarea biletelor de voie pentru a putea ajunge până la toaletă.

„Eu, prima dată, am crezut că își bate joc de noi. Da, trebuie să faci bilet de voie și pentru 5 minute, cât ieși să fumezi o țigară”, a spus unul dintre angajații primăriei.

În loc să se axeze pe proiectele pe care le promite la fiecare campanie electorală și pe care nu a fost capabil să le înceapă măcar, acesta caută tot felul de variante pentru a lua ochii oamenilor de la problemele reale ale orașului. Mai nou, angajații sunt la mâna edilului Mihai Chirica și trebuie să se conformeze după orice regulă pe care o inventează de la o zi la alta.

„Situația e penibilă, înțeleg ideea unui bilet de voie, dar nu atât de exagerată”

Angajații Primăriei Iași susțin faptul că Mihai Chirica a dus șefia într-un context extrem. Aceștia susțin faptul că pot înțelege ideea redactării unui bilet de voie, dar regula nu este bine gândită.

„Situația este penibilă. Pot înțelege ideea de redactare a unui bilet de voie în momentul în care ai nevoie poate să pleci din instituție pentru o perioadă mai lungă de timp. Dar să ajungi să faci bilet de voie și când ieși să fumezi o țigară sau să ieși să îți cumperi un covrig, vorbim de maxim 10 minute, este, într-adevăr, penibil”, a mai spus unul dintre angajații Primăriei Iași.

Menționăm faptul că angajații din cadrul instituției nu au dorit să își facă public numele de teamă să nu aibă probleme, știind că edilul Mihai Chirica este un om răzbunător.

Angajații din Primăria Iași sunt terorizați de edilul Mihai Chirica! Aceștia trebuie să aibă bilet de voie și atunci când merg la baie.

Comentarii
  • Sunt platiti pentru 8 ore, nu? 8 ore de munca. Cu tigari si toaleta, zboara cam o ora pe zi. Adica 6 ore pe saptamana, aproape o zi de munca. Desi nu-mi place, trebuie sa ii dau drepate primarului. La munca, bai! Nu va convine, plecati in alta parte. Nu va tine nimeni cu forta, acolo.

  • Ce este in neregulă aici ?
    La tgară stai 15 munte și una la doua ore înseamnă 60 minute ca sa nu spun ca fumează una pe ora. Mâi vrei și la covrig ( cum să știi care merge la covrig și care la cumpărături ??? ) 10 minute care se fac 60 altă gaură.
    Ne miram ca nu și fac treaba dar încurajam nemunca și indisciplina ???
    F bine le face , nu le convine sa meargă in privat să pună osul la treabă bugetivorii ăștia obligați la disciplină!

  • Va iubim dle Primar.
    Iasul arata bine si ar putea arata superb daca nu ati avea atatia puturosi in institutiile publice.
    Puneti-i la treaba !

  • Va iubim dle Primar.
    Iasul arata bine si ar putea arata superb daca nu ati avea atatia puturosi in institutiile publice.
    Puneti-i la treaba !

  • Nu lenea sau incompetența îl deranjează pe el, altfel nu i-ar fi angajat(…), mai ales ca acolo e o maaare familie, ci mai degrabă s-ar traduce asa: nici o combinație fără știrea mea

  • La puscarie cu penalu curva si neam prost de chirica 5 vile !!! ieseni cat il mai suportati pe anal fabetul asta escroc ???

  • Daca nu le convine, sa vina in privat, sa vada cum se castiga o bucata de paine!
    Bravo, domnule primar, pune-i la munca!

  • N-au nici o emotie angajatii, semneaza numai la comanda, in rest nu semneaza nimic la urbanism. Mai ales de cand si-a pus toate neamurile in spermarie, inclusiv bona jurist la urbanism. Ce emotii sa aiba angajatii, sunt destul de relaxati, mai ales ca incept programul de la 8:30 si pe la 3 nu ii mai vezi pe la ghisee, ce stres sa aiba ?

  • Cine? Care ? Aia care sunt plini de ei ca au statut de functionari publici si fac ce vreau ei cu contribuabilii ? Sefa de serviciu taxe si impozite care spune ca Legea 227/2015 privind Codul fiscal e facuta de niste prosti si face DOAR cum vrea ea ? Aia de la urbanism unde am asteptat 18 luni o autorizatie de contruire simpla care trebuia eliberata in 30 zile ? Nu inteleg care sunt „victimele” din acest articol!

  • Unde muncesc acei care spun ca niste papagali;va mai putem ajuta cu ceva?Dupa ce in prealabil, de fapt nu te-a ajutat cu nimic.Am gasit acest lucru in privat si nu intr-un singur loc.Asta nu este cumva tot o pierdere de timp?

  • Conform cu legislația muncii în vigoare, angajații instituțiilor publice care au program fix au dreptul la 30 minute pauză.

  • Acum in pragul alegerilor i ai vazut.Iesenii i ti semnaleaza de ani de zile aceste aspecte si TU acum vii si te dai paraleuu…Mars Ma !!

  • DL PRIMAR CHIRICA DE 9 ANI TOT VA SPUNEM DE BISNITARII SI SPECULANTII DIN PIATA ALEXANDRU ,DE TIGANII CE VAND PRINTRE VANZATORII DIN R MOLDOVA ,ACESTI TIGANI VAND MARFA ALTERATA INSEALA LA CANTAR ,VAND TIGARI SI ALCOL ILEGAL ,DE CEI CE VAND CARNE ALTERATA OUA DE AVICOLA LA PRET DE OUA DE TARA ,LAPTE INDOIT CU APA BRANZETURI ALTERATE ETC

  • DLE PRIMAR CHIRICA DE 9 ANI TOT VA SPUNEM SI NU FACETI NIMIC IN PRIVINTA SPECULANTILOR CE VAND FLORI LA MINERVA FAC MIZERIE INSEALA LUMEA SI OCUPA TROTUARUL PANA LA TRECEREA DE PIETONI CU GHIVECELE LOR ,CHIAR AZI DUPA MULTI ANI AU APRUT 3 AGENTI DE LA POLITIA LOCALA ,AU VAZUT SI NU AU FACUT ABSOLUT NIMIC DE PARCA AVEAU ORBUL GAINiLOR ,Pt CE PLATIM POLITIA LOCALA DACA NU FAC NIMIC PT IESENI ?

  • DLE PRIMAR DE CE TIGANII CE VAND MARTISOARE LA MINERVA OCUPA ABUZIV BANCILE PE CARE TREBUIE SA SE ODIHNEASCA PENSIONARII DIN PARCUL VOIEVOZILOR ?

  • Domnule primar chirica in loc sa puneti panselute pt oi in Iasi mai bine ati cobora in mijlocu iesenilor ca a ajuns cutitu la os ,santem saraci lipiti ,nu mai avem nimic ,taxe peste taxe ,preturi f mari la toate si suntem inselati de primarie si institutiile statului care ne omoara pe toate caile ……

  • domnule primar de ce cei 2 angajati din talciocul din Iasi impart locurile in talcioc numai la neamuri si cunostinte ,intra fara bilet cine vor ei si la amarati le cer 20 lei pe 2 metri si cunostintele lor ocupa cate 10 tarabe cu un bilet ,de ce afara vand pe jos pe trotuar 90 de amarati de ieseni pe cand in talcioc vand 40 de escroci ce fac ce vor ocupa cate 20 de tarabe cu un bilet ,pana cand o sa va mai suportam ?

  • LOCURI DE MUNCA O ,INDUSTRIE O ,AGRICULTURA 0 ,TARA VANDUTA LA STRAINI ,RESURSE VANDUTE LA JADANI DE TRADATORI ,PANA CAND ??

  • In Iasi miroase-a nepăsare
    Şi-a 10 ani de hibernare.
    A deşarte promisiuni
    Ce-au fost doar minciuni.
    KIRIKA primar de DNA urmărit,
    Ce un oraş a minţit.
    Dânsul… în campania electorală
    Promitea o nouă „Arenă Naţională”.
    Şi locuri stabile de muncă,
    Tinerii departe să nu se mai ducă.
    Acum vrea să candideze,
    Iar să impresioneze.
    Acest mare mincinos,
    Nu se lasă mai prejos.
    Cu-a lui faţă, aparent nevinovată
    Să nu vă mai mintă-o dată.
    Observ cu stupoare eu
    Că are cam mult tupeu.
    De parcă minciuna ţine,
    N-a auzit de ruşine…

    Dacă-l mai vrei primar,
    Pentru oraş devii gropar!

  • Domnule primar si domnule politist local Zanfirescu, de doua saptamani s-a deschis terasa Cafeneaua Piata Unirii. Exista autorizatie? Exista contract? De ce ocupa 1/4 din Piata Unirii? De ce girati aceste abuzuri prin inactiunile dumneavoastra? Alo, DNA, DIICOT!

  • Pe bune! Ii vezi la prânz pe angajați cum iau prânzul pe la terasele sau la căminul Sf Nicolae, îi vezi cum stau la țigară la bârfă în curtea primăriei mai ales astea de pe la informații cetățeni care plimba hârtii pe la unele birouri

  • asta nu e numai la Primarie si celelalte e si la privat dictatura ordinului lu Ciolacu si papusa marioneta Ciuca ca deh sufera de mândrie… măaritati cu dictatura si masurile de austeritate.. biruri pe spinarea romanilor amarati.

  • mda!…cu ce a gresit ? ca este primar?…ca ceasul functioneaza???…oras frumos bine intretinut primar pe pozitie..(l-am vazut pe baricade!)..ce plm mai vreti???? un simirad?????….fie-i tarana usoara…s-au poate vreti un giuliani….natie de prosti!…in afara de pol comunitar care dupa parerea mea este in plus intr-un stat civilizat …aveti de toate idiotilor!…

Adauga un comentariu