Cancan ultimă oră

Antonia a părăsit scena! Iubita lui Velea şi-a înjurat fanii! Momentul a fost filmat

Publicat: 10 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Antonia se numără printre cele mai frumoase şi îndrăgite femei din România. Cu toate că este o persoană destul de calculată, sâmbătă seara, artista a răbufnit în cadrul concertului pe care îl susţinea.

Fiind perioada balulilor, majoritatea artiştilor sunt prinşi în cântări şi concerte. Sâmbătă seara, în cadrul concertului susţinut la balul bobocilor, într-un cunoscut club din Bucureşti, frumoasa Antonia nu a mai putut suporta şi a răbufnit.

Artista s-a luat de doi tineri care au avut o tentativă de a se lua la bătaie. Fiind deranjată de acest lucru, nu a mai tăcut şi a zis fix ce gândeşte, fără perdea. „Mamă, ce urât. Numai la noi în ţară se întâmplă aşa ceva. *** gura mă-tii.”, au fost cuvintele Antoniei, după care s-a retras de pe scenă, revenind mai apoi.

Are o relaţie foarte bună cu soacra
Artista a recunoscut recent într-un interviu faptul că are o relaţie foarte bună cu soacra ei, mama lui Alex Velea, cu care se înţelege de minune şi care o ajută de fiecare dată când are progamul prea solicitant. „Eu și Alex stăm cu ei și, dacă noi avem treabă ca și acum, stau cu bunicii. Noi vrem foarte mult să facem parte din viața lor. Dacă îți iei bonă nu înseamnă că nu vrei să faci parte din viața lor. Avem bunici și nu avem nevoie să apelăm la bonă.”, a declarat Antonia, potrivit Viva.ro.

video aici

Adauga un comentariu