Cancan ultimă oră

Anunțul făcut de logodnica lui Iancu Sterp, la scurt timp după ce tânărul s-a întors acasă! Denisa Coțolan nu și-a mai putut stăpâni fericirea

Publicat: 15 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anunțul făcut de logodnica lui Iancu Sterp la scurt timp după ce tânărul s-a întors acasă Denisa Coțolan nu și-a mai putut stăpâni fericirea
Anunțul făcut de logodnica lui Iancu Sterp, la scurt timp după ce tânărul s-a întors acasă! Denisa Coțolan nu și-a mai putut stăpâni fericirea

Denisa Coțolan și Iancu Sterp trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în curând, cei doi tineri vor face marele pas în fața altarului, mai ales că fratele cel mic al lui Culiță Sterp a cerut-o deja de soție pe frumoasa lui iubită.

Ei bine, însă, cei doi parteneri au fost supuși la un test extrem de greu, asta pentru că au fost despărțiți câteva luni bune, deoarece Iancu a fost plecat peste hotare, acolo unde a fost concurent în cadrul unei competiții sportive.

Cu toate acestea, însă, se pare că Iancu și Denisa au trecut acest test cu brio, asta pentru că tânărul a ajuns deja în țară și, așa cum era de așteptat, tânăra nu a ezitat să împărtășească prima imagine realizată împreună alături de iubitul ei, după revenirea lui pe plaiurile mioritice.

„Inima mea e plină de fericire și liniște de când ai ajuns! Te iubesc cel mai mult!”, a scris Denisa Coțolan, în dreptul unei imagini cu Iancu Sterp.

Denisa Coțolan și Iancu Sterp se căsătoresc anul acesta

Denisa Coțolan a fost cerută de soție de către Iancu Sterp în urmă cu câteva luni, iar cei doi tineri au stabilit deja data nunții, care se pare că va fi anul acesta.

Nu de mult, Ileana Sterp a oferit mai multe detalii despre acest subiect, dezvăluind că ea a fost alături de cumnata sa, Denisa, în momentul degustării meniului de la restaurantul unde va avea loc petrecerea de nuntă, pentru a o ajuta cu o părere pe viitoarea mireasă, având în vedere și faptul că Iancu nu a putut fi prezent.

„Merg spre casă, spre puișorii mei, pentru că i-am lăsat cu soacra și cu cumnata mea. Am fost să degustăm mâncarea pentru nunta lui Iancu și a Denisei, care va fi anul acesta și abia așteptăm. Nu-mi vine să cred că Iancu se căsătorește, adică pe bune? Iancu, fiind cel mai mic dintre noi și pe care întotdeauna l-am văzut băiatul ăla mic, frățiorul ăla mai mic… greu de crezut că anii au trecut și că anul acesta o să aibă și el nunta.

Ne bucurăm extrem de mult că și-a găsit o fată atât de minunată ca Denisa pe care o iubim și sunt sigură că Iancu a făcut alegerea cea mai potrivită, chiar este o fată extraordinară. M-a rugat să vin și eu la degustat, pentru că ea a venit cu mama ei și cu mama mea, cu soacra ei și atunci cred că avea și de o părere mai tânără. M-am bucurat să pot să-i fiu de ajutor, cred că am făcut alegerile bune referitoare la mâncare.
Mi se pare că nu putem alege un restaurant mai bun. (…)”, a spus Ileana Sterp în mediul online.

Adauga un comentariu