Cultural

Anunțul surprinzător făcut de Cristina Spătar chiar înainte de sărbători. „Dezamăgirea te învață”

Publicat: 21 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anunțul surprinzător făcut de Cristina Spătar chiar înainte de sărbători. Dezamăgirea te învață
Cristina Spătar a facut un anunț surprinzător pe rețelele sociale chiar înainte de sărbători, iar fanii au reacționat imediat

Cristina Spătar a facut un anunț surprinzător pe rețelele sociale chiar înainte de sărbători. Nu mai este necesar să fie prezentată ca artistă, deoarece toată lumea știe că este una dintre cele mai faimoase și apreciate cântărețe din țara noastră. În prezent, vedeta poate fi considerată o femeie împlinită în toate aspectele, o carieră de succes și o familie pe care o iubește enorm.

Cu toate acestea, ultima postare pe care a făcut-o pe platformele online a făcut ca fanii să se întrebe dacă artista trece printr-o perioadă mai dificilă în viața sa.

Ce o neliniștește pe artistă

Chiar dacă recent ea a declara că în sfârșit este fericită, după toate dificultățile din căsnicia anterioară, se pare că există anumite situații care o neliniștesc. Pe pagina oficială de Instagram, frumoasa brunetă a încărcat o fotografie și a dorit să adauge și un mesaj.

Cântăreața se poate mândri cu un număr impresionant de fani pe platformele de socializare, unde adesea împărtășește momente importante din viața sa. Cu câteva luni în urmă, atunci când s-a căsătorit cu partenerul său, vedeta era plină de fericire și se bucură de cele mai frumoase momente alături de prieteni și persoane dragi.

Anunțul surprinzător făcut de Cristina Spătar chiar înainte de sărbători

Nimic din trecut nu părea că o mai afectează și că îi poate strica liniștea. Cu toate acestea, acum, frumoasa șatenă a dat de înțeles că nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale, din cauza anumitor dezamăgiri de care a avut parte.

Deși nu a oferit prea multe detalii, fanii artistei s-au gândit imediat la faptul că ar fi putut să sufere o trădare din partea prietenilor sau a persoanelor dragi.

Din mesajul postat de ea, în mediul online, reiese faptul că a învățat să nu mai acorde încrederea oricui, tocmai pentru a nu mai suferi anumite dezamăgiri.

Mai mult decât atât, vedeta și-a întrebat urmăritorii dacă au fost dezamăgiți de cele mai apropiate persoane, pe semne că și ea a trecut prin asemenea situații.

„Dezamăgirea ne învață că încrederea nu trebuie oferita oricui.Tu ai fost dezamăgit vreodată de cei mai apropiați oameni?”, a scris Cristina Spătar, în dreptul unei fotografii cu ea.

Cristina Spătar este foarte îndrăgostită de soțul ei

Cristina Spătar s-a dedicat o perioadă îngrijirii celor doi copii ai săi, dar la un moment dat a decis să ofere o nouă șansă iubirii și să se îndrăgostească de persoana care, în timp, a devenit și soțul ei. Recent, vedeta a dezvăluit cum Vicențiu Mocanu a reușit să o cucerească și cum a început povestea lor de dragoste.

„Cred că după un an de zile, după întâlniri, după gesturi frumoase, după surprize romantice, după ce am dat curs unor vacanțe împreună. Am început să ne cunoaștem, i-am cunoscut familia. Încet-încet. N-a fost dragoste la prima vedere, cel puțin din partea mea. Totul a venit treptat și consider că, la 51 de ani, nu mai e dragostea aia ca la 18, e mult mai rațională și mult mai cerebrală. Pot să zic că a știut el întotdeauna să puncteze atunci când a fost cazul și cu ce a fost cazul. El, ți-am zis, e un cuceritor, nu cred că ar rezista vreo femeie. Chiar îl duce capul să cucerească, dacă își pune mintea. (râde) Avem o vârstă. Și el, anul ăsta, face 50, în octombrie. Avem o experiență de viață, a știut exact ce trebuie să spună și când să spună, ce să facă. Lucrurile au venit de la sine”, a declarat Cristina Spătar pentru Viva.ro.

Cristina Spătar a facut un anunț surprinzător pe rețelele sociale chiar înainte de sărbători, iar fanii au reacționat imediat.

Adauga un comentariu