Local

ApaVital a lansat un nou site pentru utilizatori! Ieșenii pot afla calitatea apei de la robinet din orice zonă din județ

Publicat: 28 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
ApaVital a lansat un nou site pentru utilizatori Ieșenii pot afla calitatea apei de la robinet din orice zonă din județ
ApaVital Iași a pus la dispoziția utilizatorilor un nou site

Site-ul ApaVital Iași a revenit cu o nouă formă și informații în premieră. Utilizatorii operatorului de apă-canalizare pot accesa noul site de pe orice tip de dispozitiv și pot afla calitatea apei din mai multe zone din județul Iași de pe harta interactivă

ApaVital Iași a lansat de luni, 26 octombrie 2020, un nou site prin care va transmite utilizatorilor cele mai noi informații într-un mod mult mai dinamic și mai eficient. În doar câțiva pași simpli, clienții ApaVital pot efectua plăți online direct pe site, își pot crea un cont special, pot transmite indexul apometrului și au la dispoziție facturile emise.

„Noul site reprezintă un canal de comunicare aliniat la trendurile actuale, atât în ceea ce privește designul, cât și legat de ușurința de utilizare. Site-ul conține informații utile, actualizate permanent, pentru toate segmentele de public. De exemplu, viitorii clienți ApaVital au la dispoziție toate detaliile și documentațiile necesare pentru obținerea unui aviz sau pentru încheierea unui contract de furnizare și pot afla pașii care trebuie parcurși la execuția lucrării”, au precizat reprezentanții ApaVital Iași.

Utilizatorii ApaVital află calitatea apei provenite din surse de alimentare din județul Iași

Cea mai importantă schimbare de pe noul site este faptul că sunt postate buletine de analiză a apei potabile pentru diferite surse de alimentare din județul Iași. Până în prezent, aplicația online împărțea municipiul Iași în 25 de sectoare pe o hartă interactivă, însă odată cu noul site, harta este împărțită pe punctele de prelevare ale apei din tot județul, nu doar din municipiu. Astfel, fiecare client ieșean poate accesa informații despre parametrii cei mai importanți privind calitatea apei de la robinet. Totodată, pe lângă detalii privind calitatea apei potabile în zona în care domiciliază, ieșenii pot afla informații în ceea ce privește serviciile oferite, prețurile și tarifele practicate de operatorul de apă-canalizare.

Noul site ApaVital este disponibil de pe orice tip de dispozitiv

Utilizatorii site-ului ApaVital pot avea acces la acesta de pe orice tip de dispozitiv. De asemenea, aceștia vor beneficia în continuare de informații precum cele referitoare la întreruperile de furnizare a apei potabile pentru efectuarea unor lucrări de modernizare sau remedierea unor avarii în anumite zone, pentru întreaga arie de operare.

„Încă din etapa de proiectare a noului site s-a avut în vedere accesibilitatea lui pe telefoanele mobile, motiv pentru care s-a dezvoltat un site responsive, care poate fi accesat de pe orice tip de dispozitiv: laptop, computer, tabletă sau telefon. Veți regăsi pe noul site amănunte despre activitățile de responsabilitate socială realizate, alături de o galerie foto și de videoclipuri cu aspecte din activitatea pe care o desfășurăm. Toate activitățile desfășurate pe noul site ApaVital se fac în condiții de maximă siguranță, securitatea site-ului fiind confirmată de un organism certificat din domeniu”, au încheiat reprezentanții ApaVital Iași.

Adauga un comentariu