Economic Local

ApaVital cumpără 40 de tone de cărbune pentru tratarea apei potabile! Contractul este de 85.000 de euro

Publicat: 27 mart. 2020

Pe data de 9 aprilie, ApaVital SA, compania de apă-canal, organizează o licitație pentru achiziționarea de cărbune activ granular, necesar pentru tratarea apei potabile. Estimarea bugetară a licitației este de 407.600 lei, aproape 85.000 de euro. Necesarul companiei este de 40 de tone, cantitate ce va fi livrată în saci de 25 de kilograme. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai scăzut.

„ApaVital SA are ca principal obiect de activitate furnizarea serviciilor de tratare și de alimentare cu apă potabilă, prestarea serviciilor de canalizare și epurare a apelor uzate, având ca arie de alimentare cu apă, canalizare și epurare către toți consumatorii, respectând indicatorii de calitate și eficiență. Necesitatea achiziționării cărbunelui activ granular este dată de programul de înlocuire al cărbunelui activ și de necesitatea asigurării calității apei tratate în Stația de Tratare Chirița. Ca urmare a achiziției, se va asigura în continuare calitatea apei potabile în ceea ce privește gustul, culoarea, mirosul, concentrația de fier, substanțe organice sau produși secundari ai reacției cu clorul”, se arată în caietul de sarcini.loading...

Comentarii
  • Mi-e GREATA!!! Bubuie Valea Jiului de carbune!!! 40 de tone? asta inseamna doua CAMIOANE, oameni buni, cum sa coste 2120 euro tona de carbune, mai ales in situatia asta? De aceea l-ati impuscat pe nea’ Nicu, e sigur ca v-ar fi impuscat el pe voi!!!

  • Revin pentru ca nu pot sa imi…revin, un camion(oameni buni treziti-va cei care cititi, un camion de carbune)= 22500 euro, de doua ori, poate, pretul acelui camion nou nout! E AUR si nu carbune???

  • Ps. nu de mult ii spuneam unui coleg, ajuns general, ca nu are garnizoana Targoviste locuri in picioare pentru cati ar trebui trimisi acolo…!!!

Adauga un comentariu