Economic Local

ApaVital SA a semnat contractul pentru echipamente de protecție! O firmă din Iași va primi 270.000 euro

Publicat: 26 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
ApaVital SA a semnat contractul pentru echipamente de protecție O firmă din Iași va primi 270.000 euro
ApaVital SA a semnat contractul pentru echipamente de protecție

ApaVital SA a semnat contractul pentru echipamente de protecție. Societatea Global Sistem SRL a câștigat contractul după ce comisia de evaluare a validat oferta. Vor fi furnizate și măști de protecție pentru angajații companiei

ApaVital SA a semnat contractul pentru echipamente de protecție. Recent, a fost finalizată procedura pentru achiziția produselor și s-a ajuns la o valoare finală de aproximativ 270.000 euro, fără TVA. Contractul a fost semnat cu societatea Global Sistem SRL, din Iași. Societatea este controlată de Ciprian Ciobanu și Daniela Mihaela Ciobanu. Anul trecut, firma a avut vânzări de 3,5 milioane lei, profit de 509.101 lei, datorii de 851.558 lei, cu un număr de 6 angajați. Procedura a fost împărțită în două loturi: încălțăminte de protecție și îmbrăcăminte de uz profesional, îmbrăcăminte specială de lucru și accesorii. Firma ieșeană a licitat pentru ambele loturi.

„Echipamentele tehnice din cadrul ApaVital SA prezintă toate riscurile industriale specifice activităților din cadrul societății precum și riscuri specifice activității de utilizare și întreținere a rețelelor electrice. Contextul achiziționării echipamentului individual de protecție constă în protejarea lucrătorilor în efectuarea sarcinilor de muncă, eliminarea factorilor de risc, a bolilor profesionale în conformitate cu legislația în vigoare”, se arată în caietul de sarcini.

ApaVital SA cumpără echipamente printre care și măști de protecție

Conform caietului de sarcini, în primul lot al procedurii au fost identificate următoarele produse: antifoane externe, bocanci, cizme pantalon, jambiere sudor, semimască chirurgicală cu 3 pliuri, pantofi electroizolanți, șorț la borator, șorț sudor etc. Al doilea lot conține: căciulă iarnă, ciorapi iarnă, combinezon antichimic, halat tercot alb, haină impermeabilă, vestă termoizolantă etc.

„Echipamentul de protecție care se va achiziționa trebuie să respecte toate riscurile implicate, fără a conduce el însuși la un risc mărit, să ia în considerare cerințele ergonomice, să fie compatibile și să își păstreze în raport cu riscurile respective. Produsele ce fac obiectul acestei achiziții trebuie să fie noi, de calitate superioară și realizate în concordanță cu standardele interne și internaționale valabile în prezent”, se arată în documentația licitației.

Firma de apă-canal pregătește altă licitație pentru extinderea rețelelor de canalizare

Astăzi, 26.08.2020, compania de apă-canal organizează altă licitație pentru extinderea rețelelor de canalizare și de distribuție a apei potabile în zona Bucium. Sunt vizate străzile Șt.O.Iosif, Teascului și stradela Dealul Bucium. Rețeaua de canalizare va avea o lungime de 1.260 metri liniari, în timp ce rețeaua de distribuție se extinde cu 155 metri liniari.

„Realizarea unui sistem centralizat de evacuare a apelor uzate menajere asigură condiții de viață civilizată pentru locuitorii din zonele studiate. Conductele de alimentare cu apă există parțial, sunt subdimensionate, deci nu pot asigura debitul și presiunea apei la consumatori și nici realizarea unei rețele de hidranți exteriori. Alimentarea cu apă constituie pentru centrele populate o dotare indispensabilă care condiționează desfășurarea vieții igienice a oamenilor și intervine ca factor important în aproape toate procesele de producție industrială”, se arată în caietul de sarcini.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 772.046 lei, fără TVA, aproape 160.000 euro

Adauga un comentariu