BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ar putea deveni mersul la psiholog gratuit în România? Elena Ungureanu discută la BZI LIVE despre exemplele țărilor în care ședințele de terapie vor fi decontate de stat

Publicat: 30 sept. 2021

Vineri, 01 octombrie 2021, de la ora 13:00, invitată în cadrul emisiunii BZI LIVE este psihologul Elena Ungureanu, care va discuta despre sistemul de sănătate publică din România privind ședințele de terapie. Tratamentul pentru tulburările psihologice va fi decontat de stat în Franța, începând de anul viitor, având în vedere creșterea fulminantă a numărului de copii care ajung la psiholog. Consecințele pandemiei se văd și în România unde tot mai mulți oameni suferă de depresie, anxietate și alte probleme psihologice. Așadar, când ar putea deveni mersul la psiholog gratuit în România? Aceasta este întrebarea la care va răspunde invitata în cadrul emisiunii moderate de Roxana Caraiman.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu