Local

Arestare spectaculoasă la Iași! Tânăr ieșean, pus pe burtă de mascați! Suspectul de trafic de droguri, trimis 30 de zile în spatele gratiilor (Exclusiv)

Publicat: 19 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Arestare spectaculoasă la Iași Tânăr ieșean pus pe burtă de mascați Suspectul de trafic de droguri trimis 30 de zile în spatele gratiilor Exclusiv
Un tânăr din Iași a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, sub acuzațiile de trafic de droguri de mare risc, fără drept și trafic de droguri de risc, fără drept

Un tânăr ieșean a ajuns după gratii, fiind suspectat că a umblat cu substanțe interzise. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de anchetatori pe numele lui Ioan Andrei Axinia. Conform oamenilor legii, tânărul ieșean a fost prins având asupra sa mai multe feluri de droguri

Arestare spectaculoasă la Iași! Un tânăr ieșean a fost pus pe burtă de către „mascați”. Suspectul de trafic de droguri, trimis în spatele gratiilor. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de anchetatori pe numele lui Ioan Andrei Axinia.

„Instanța admite propunerea formulată de procuror. În consecință, ia față de inculpatul Ioan Andrei Axinia, în prezent reținut, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, fără drept, și trafic de droguri de risc, fără drept, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă a inculpatului menționat”, au precizat vineri seară, 19 noiembrie 2021, magistrații ieșeni.

Ioan Andrei Axinia, cercetat pentru trafic de droguri de mare risc și de risc

De remarcat este faptul că decizia judecătorilor din cadrul Tribunalului Iași nu e definitivă. De altfel, aceasta a și fost contestată de tânărul ieșean Ioan Andrei Axinia, suspectat de trafic de droguri de mare risc, fără drept, și trafic de droguri de risc, fără drept.
Astfel, acum urmează ca, la începutul săptămânii viitoare, magistrații din cadrul Curții de Apel Iași să decidă dacă îl vor ține în arest sau dacă îl vor pune în libertate pe tânărul ieșean.

Tânărul ieșean a fost reținut pentru 24 de ore după o acțiunea a „mascaților”

Oamenii legii au menționat că tânărul ieșean Ioan Andrei Axinia a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva zile. De altfel, joi, 18 noiembrie 2021, tânărul suspectat de trafic de droguri de mare risc, fără drept, și trafic de droguri de risc, fără drept, a fost pus pe burtă de „mascați” în urma unei acțiuni în forță. Ieșeanul a fost săltat și dus la audieri. Mai apoi, individul bănuit de 5 fapte de trafic de droguri de mare risc, fără drept, a fost reținut pentru 24 de ore.

Vineri după-amiază, Ioan Andrei Axinia a fost dus la sediul Tribunalului Iași, cu propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub acuzațiile amintite. Acum, după ce tânărul ieșean a contestat decizia, urmează ca judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași să hotărască la începutul săptămânii viitoare ce se va întâmpla în continuare. Surse judiciare susțin că ieșeanul a fost prins „la pont”, după ce a fost dat de gol că deține substanțe interzise. Oamenii legii au folosit colaboratori sub acoperire pentru a-l prinde pe tânărul ieșean.

Adauga un comentariu