Coronavirus

Arhiepiscopul Calinic: “Covid-ul ăsta se teme de apa fierbinte”

Publicat: 14 nov. 2020
IPS Calinic, arhiepiscopul Argeșului şi Muscelului

ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeșului şi Muscelului, a oferit credincioşilor mai multe sfaturi bizare împotriva pandemiei de coronavirus.

„Avem febră, şi-acum e problemă dacă ai. Dar… doar mortul nu are febră!” După aceea, arhiepiscopul Argesului şi Muscelului le-a dat sfaturi celor aproximativ 200 de credincioşi prezenţi legat de modul de luptă împotriva viruşilor. „Faceţi gargară cu oţet. Şi un pic de sare. Nu uitaţi de apă caldă. Covidul ăsta se teme de apă fierbinte. Şi-atunci curăţaţi gâtul cu apă fierbinte şi un pic de oţet şi sare. Nu-i chiar plăcut, dar fuge orice virus de îşi rupe picioarele! Şi-apoi beţişoarele acelea, cum se fac testele, folosiţi-le la fel, cu amestecul acesta şi pe nas. Aşa prăjiţi Covidul! Ţuica, o minunăţie şi ea! Faceţi frecţie cu ţuica! Pe cap, pe spate, pe tot corpul!”, a explicat IPS Calinic.

„Distanța păstrează prestanta”

„Mănânc mult usturoi. Usturoiul îl tai şi ung clanţele uşilor, acolo unde locuiesc. Păi ştiu eu ce virus poate avea cel care apasă clanţa? Dar mai ales nu o ating cu mâna. Cu un prosop, cu o eşarfă… faceţi la fel! Sau deschideţi uşile cu genunchiul! Sau şi mai bine, desfiinţaţi uşile”, a mai spus părintele.

IPS Calinic le-a cerut tuturor credincioşilor să poarte masca şi să păstreze distanţa, adăugând cu umor: „Distanta păstrează prestanţă!” IPS Calinic este arhiepiscop al Argesului şi Muscelului din septembrie 2009.

Comentarii
  • Pe Covid il doare in sula de toti pokii si de dementa lor parerologie !, nu se teme de apa fierbinte si nici sa trimita niste preajigoditi direct in cazanele cu pacura ale dreacului acolo unde la trimis si pe securistul legionar pimen !, sasi faca frectii cu tuica pe maciuca in cur si in gura ca tot nu scapa de covid !, boaitele se vor duce acolo unde le e locul !

Adauga un comentariu