Actualitate

Armin Nicoară și Claudia Puican au făcut nunta în Turcia. Cine sunt nașii

Publicat: 23 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Armin Nicoară și Claudia Puican au făcut nunta în Turcia. Cine sunt nașii
Armin Nicoară și Claudia Puican au avut o petrecere de poveste la nunta din Turcia

Îndrăgitul saxofonist Armin Nicoară și iubita lui Claudia Puican au făcut nunta pe meleaguri străine, în Turcia, așa cum anunțau încă de acum doi ani. Cei doi sunt parteneri și pe scenă, povestea lor de dragoste începând în urmă cu aproape patru ani. Armin Nicoară și Claudia Puican și-ar fi dorit să se căsătorească încă de acum doi ani, dar pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap.

Armin Nicoară și Claudia Puican și-au unit destinele și au făcut o petrecere de zile mari în Turcia. Cei doi tineri îndrăgostiți s-au logodit recent și, așa cum anunțaseră, au făcut nunta în afara țării. Petrecerea a fost una de poveste, iar mirii și-au invitat cele mai apropiate persoane din viața lor. Deoarece și-au dorit ca acest eveniment să aibă loc în Turcia, ei l-au organizat pe placul lor, până la cel mai mic detaliu.

Armin Nicoară și Claudia Puican au făcut nunta în Turcia

Cei doi artiști și-au dorit o nuntă diferită de cea tradițională și au organizat-o în Turcia. În această zi specială le-au fost alături cele mai importante persoane din viața lor, între care și colegi de breaslă – Georgiana Lobonț și soțul ei, care le-au devenit nași de cununie. Potrivit informațiilor apărute în presă, la eveniment au luat parte aproximativ 100 de persoane.

Din imaginile care circulă pe rețelele sociale se poate observa că nunta celor doi artiști de muzică de petrecere a avut loc într-un cadru de poveste. Claudia și Armin și-au unit destinele pentru tot restul vieții, după ce au amânat de câteva ori evenimentul din cauza restricțiilor. Ei bine, cum nunta s-a desfășurat în Turcia, toată lumea s-a întrebat cum au ales să se îmbrace mirii, dar și ce dress code au avut de respectat invitații!

Petrecerea a fost exclusivistă, însă totodată bazată pe simplitate și bun gust. Astfel, în timp ce toată lumea se aștepta de la Claudia Puican la o rochie de mireasă asemănătoare unei prințese, aceasta a ales exact opusul. Artista a optat pentru o rochie lungă și pe corp, albă bineînțeles, cu o crăpătură destul de adâncă pe unul din picioare. Așa cum era de așteptat, Armin Nicoară a fost și el alături de Claudia Puican cel care a atras privirile invitaților, purtând un costum alb care-i venea extrem de bine. Totodată, nu doar mirii au fost în ținute de culoare albă, ci toți invitații, asta pentru că a fost impus un dress code, mai exact all white!

Cerere în căsătorie cu repetiție

Interpreta de muzică de petrecere Claudia Puican a fost cerută în căsătorie nu o dată, ci de două ori. Prima dată, artista a pierdut inelul de logodnă, iar recent, cu ocazia filmărilor pentru un nou videoclip, iubitul ei a cerut-o din nou. Armin Nicoară a vrut să facă din cererea în căsătorie o amintire pe cinste, motiv pentru care s-a prezentat cu inelul chiar în timpul filmărilor pentru piesa nouă.

„Inelul acela a fost pierdut, nu l-am mai găsit. Asta e viața, nu stăm noi într-un inel. Am luat decizia să-i iau altul, sper să nu-l mai piardă. Al treilea nu i-l mai iau. (…) Noi avem o piesă pentru dansul mirilor (…) dacă tot am filmat acest videoclip, am zis că este cel mai bun moment pentru a-i da inelul. Mai ales că noi am filmat într-o biserică”, a spus Armin Nicoară.

Claudia Puican a fost surprinsă până la lacrimi de gestul iubitului ei și a răspuns DA fără să stea pe gânduri. Inițial a crezut că este o glumă, dar apoi, când a înțeles că este o cerere cât se poate de serioasă, interpreta de muzică populară s-a emoționat foarte tare.

Adauga un comentariu