Cancan

Georgiana Lobonț are un soț de milioane. Ce sacrificii a făcut acesta pentru frumoasa cântăreață

Publicat: 27 oct. 2021
Georgiana Lobont sot
Georgiana Lobont are un sot devotat si o cariera de succes.

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, iar pe lângă succesul răsunător, artista este mândră că are un soț de milioane. Puțini sunt cei care știu ce sacrificii a făcut acesta pentru frumoasa cântăreață. 

Artista este admirată de publicul larg pentru vocea sa deosebită și cariera de succes, dar și pentru familia frumoasă de care este extrem de mândră.

Georgiana Lobonț are un soț devotat

La vârsta de 27 de ani, Georgiana Lobonț pare că a descoperit cheia succesului. Cântăreața și-a construit un nume în muzica românească și are o carieră de succes. Extrem de talentată și cu apariții fără cusur, vedeta este apreciată și urmărită de un public numeros, fiind o adevărată revelație pe Youtube. Artista a colaborat cu mai mulți artiști celebri, unul dintre aceștia fiind Armin Nicoară. 

Mai mult decât atât, interpreta are și o familie frumoasă, un soț iubitor și doi copii minunați. Georgiana Lobonț a declarat în nenumărate rânduri că este o femeie împlinită și recunoscătoare soțului ei care o susține mereu.

Îndrăgita vedetă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Rareș Ciciovan, pe care îl iubește încă din adolescență. Georgiana Lobonț a mărturisit în cadrul unui interviu că soțul ei a contribuit enorm la formarea ei profesională și la succesul de care se bucură în prezent.

Soțul Georgianei Lobonț este și impresarul ei, se ocupă de imaginea acesteia și organizează evenimentele la care artista participă. 

De asemenea, Rareș Ciciovan este dedicat și familiei, fiind un soț iubitor și un tată grijuliu. Frumoasa cântăreață a mărturisit într-un interviu că este o femeie fericită alături de iubirea vieții ei:

„Rareș, soțul meu, a devenit impresarul meu și al formației mele, se ocupă de imaginea mea și de evenimente. Este exact ceea ce mi-am putut dori. Pot să spun că deja sunt o femeie împlinită, o mămică fericită și o artistă care se bucură de iubirea publicului.”, a declarat vedeta.

Ce sacrificii a făcut Rareș Ciciovan pentru frumoasa lui soție

Georgiana Lobonț se bucură în prezent de un succes răsunător, dar recunoaște că soțul ei a contribuit enorm la cariera acesteia. Artista a recunoscut de mai multe ori că nu ar fi reușit să se realizeze pe plan profesional dacă nu ar fi avut susținerea soțului.

Cântăreața a povestit în cadrul mai multor emisiuni televizate care au fost sacrificiile făcute de partenerul ei de viață pentru ca aceasta să fie o femeie fericită și împlinită. Se pare că Rareș Ciciovan a renunțat la profesia de medic stomatolog pentru a se dedica soției sale și a o ajuta să fie o interpretă de succes. 

Pe lângă susținerea morală, bărbatul a investit sume importante în promovarea talentatei sale soții pe scena muzicală românească. 

După ce s-au căsătorit în 2016, cei doi au format o echipă nu doar în viața privată, ci și pe plan profesional. Cu toate acestea, Georgiana Lobonț a declarat că Rareș a susținut-o și înainte de căsătorie, fiind alături de ea mereu. 

„Rareș s-a dedicat total carierei mele. După ce ne-am căsătorit, ne-am luat un apartament și am crezut că facem bani din chirii, ca investiție, pentru că acesta era un vis de-al nostru, să investim în imobiliare. Apoi, am vrut să vindem apartamentul și să investim în plan muzical, pentru că niciunul dintre noi nu mai practicam meseriile de bază, eu consilier juridic sau avocat și el stomatolog. Nimeni nu a știut că noi am vândut apartamentul. Noi toți banii aceea i-am băgat în mine. Adică dacă se întâmpla ceva să ne despărțim… el a riscat, a băgat toți banii de la nuntă în mine. 41.000 de euro a costat apartamentul. Pe toți i-am băgat în promovare, am făcut cinci albume, i-am băgat în Facebook, în Youtube, în ținute, videoclipuri. Noi nu aveam o situație financiară, care să ne permită să ne susținem pe drumul cântecului. Lui i-a venit această idee și a zis că își asumă, că puteam să nu ne înțelegem, eram după cinci luni de căsătorie. Acum suntem pe plus, suntem mulțumiți. Deci lui îi mulțumesc din toată inima”, a precizat artista.

Cum l-a cunoscut Georgiana Lobonț pe cel care avea să-i fie soț

Povestea de dragoste dintre frumoasa cântăreață și soțul ei a început încă din anii de liceu. Artista mărturisește că s-a îndrăgostit la prima vedere și a simțit că Rareș va fi alesul.

Ulterior avea să descopere că părinții lor erau prieteni de familie și se întâlneau destul de des. De atunci, cei doi formează un cuplu, iar trecerea timpului se pare că i-a apropiat și mai mult.

Într-un interviu Georgiana Lobonț a vorbit deschis despre frumoasa ei poveste de iubire alături de Rareș:

„Povestea noastră de dragoste se aseamănă cu poveștile de dragoste din basme. Eu eram pe clasa a 9-a, iar soțul meu pe clasa 12-a. Eram în primele zile de liceu când entuziasmată alături de noii mei colegi, dar și de prieteni, ieșeam de la școală. Pe drum, la un colț de stradă m-am intersectat cu un băiat foarte drăguț, blond cu ochii albaștri, parcă era un actor de la Hollywood. Nu-l văzusem niciodată, deși locuiam în Gherla de o viață. Din prima cred că m-am îndrăgostit de el. Partea amuzantă e că părinții noștri erau prieteni de familie dar eu nu le cunoșteam băiatul. Îmi doream să aflu cine este dar nu prea aveam cum, nici cei din anturajul meu nu-l cunoșteau.”, a povestit artista.

La 27 de ani, Georgiana Lobonț se poate declara o femeie împlinită. Cu o carieră de succes și o familie frumoasă, artista este mândră că are un soț de milioane care o susține mereu. Dincolo de sacrificiile pe care acesta le-a făcut pentru frumoasa lui soție, cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. 

Adauga un comentariu