Eveniment-Social

Asistentă medicală din Iași, salvată în ultimul moment după ce a încercat să-și pună capăt zilelor – FOTO

Publicat: 22 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

O femeie din Iași a îngrozit pe toată lumea, după ce a încercat să-și pună capăt zilelor. Aceasta a incendiat apartamentul în care se afla, și-a provocat mai multe plăgi la mâini și a băut diluant. Cu toate acestea, echipajele de prim-ajutor au reușit să o salveze și au intervenit prompt la fața locului. Din informațiile care au apărut, se pare că femeia lucrează ca asistentă medicală la un spital din Iași.
„În cursul zilei de luni, a avut loc o intervenție SMURD, pe raza municipiului Iași, într-un bloc, la care era un incendiu, posibil provocat de o persoană de sex feminin. La intervenție au participat un echipaj de pompieri și un echipaj medical. Aici, a fost găsită o femeie în vârstă de 43 de ani, cu plăgi tăiate la ambele mâini, la nivelul antebrațului”, precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.
Din informațiile care au apărut, se pare că aceasta a încercat să-și pună capăt zilelor. Pacienta suferise o intoxicație cu fum și a fost transportată de urgență la spital.
„Pacienta a fost diagnosticată cu intoxicație cu fum. Totodată, aceasta a ingerat, în mod voluntar, diluant. Aceasta prezenta și stare depresivă. Totodată, era stabilă hemodinamic și respirator. Aceasta a fost transportată la spital, iar după tratament va fi internată la Clinica medicală de toxicologie. Totodată, de menționat este faptul că se va solicita și consult psihiatric”, adaugă prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Adauga un comentariu