Economic Local

Asocierile de firme se bat pentru asfaltările din Lețcani! Contractul este de 1 milion de euro

Publicat: 15 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Asocierile de firme se bat pentru asfaltările din Lețcani Contractul este de 1 milion de euro

Recent, Primăria comunei Lețcani a lansat licitația pentru achiziționarea de servicii de proiectare și lucrări pentru modernizarea Drumului Comunal 26B. Prevederea bugetară a licitației este de 4.773.120 lei, fără TVA, adică 1 milion de euro. Interesul firmelor este destul de crescut. La procedură au participat asocierea Lis Affair SRL – Total Proiect SRL, asocierea Enviro Construct SRL – Road Engineering Project SRL, asocierea Hentza Business SRL – Costruzioni Generali Sud SRL și asocierea Conest SA – Simpa Consult SRL. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

Peste 3 kilometri de drumuri

Modernizarea vizează o lungime de drum de 3,2 kilometri. Autoritatea contractantă are în vedere și reabilitarea podețelor.

„Investițiile în modernizarea acestei infrastructuri de transport auto vor contribui la: îmbunătățirea gradului de acces al populației aflată în zona supusă modernizării, precum și al accesului către locații speciale, ca centre rezidențiale, așezăminte de cult, atracții turistice, creșterea mobilității populației și a bunurilor, reducerea costurilor de transport, îmbunătățirea accesului pe piețele regiunii Nord-Est, creșterea eficienței activităților economice, economisirea de energie și timp, creând condiții pentru extinderea schimburilor comerciale și implicit a investițiilor productive, stimularea transportului public de călători și marfă, prin diminuarea folosirii autoturismelor proprii, lucru ce duce la scăderea gradului de poluare în zonă”, se arată în caietul de sarcini.

Adauga un comentariu