Titlurile zilei

Asta e ultima fiță! Ieșencele care vor să strălucească în noaptea dintre ani și-au cumpărat rochii bătute în cristale Swarovski. Iată cât costă o asemenea bjuterie

Publicat: 31 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Asta e ultima fiță Ieșencele care vor să strălucească în noaptea dintre ani și-au cumpărat rochii bătute în cristale Swarovski. Iată cât costă o asemenea bjuterie
Ieșencele au ales pentru petrecerea de Revelion ținute care să atragă toate privirile

Cele mai scumpe rochii ce vor fi purtate de ieșence în noaptea de Revelion au elemente care atrag toate privirile. Clientele au vrut ținute cu cristale Swarovski, broderii sclipitoare și pene. Costurile sunt cuprinse între 600 și 3.000 de lei

Ieșencele vor să strălucească în noaptea de Revelion, de aceea aleg ținute pe măsură, cu cristale Swarovski, perle sau mărgele, paiete, broderii sclipitoare, lurex cu fir strălucitor și tulle cu glitter sau pene de struț, lebădă și cocoș.

„Seara de Revelion este un eveniment important pentru fiecare dintre noi și orice femeie își dorește să marcheze trecerea dintre ani într-o ținută elegantă care să îi pună în evidență senzualitatea, să îi sublinieze calitățile și stilul individual. Exprimând simplitate rafinată sau stil elaborat, rochia va reprezenta întotdeauna simbolul suprem al feminității. În acestă perioadă, pentru clientele noastre am realizat atât rochii cu un croi clasic, cât și rochii cu linii sofisticate, conturate din materiale prețioase.

Materialele de bază pe care le-am folosit sunt catifeaua din mătase naturală, crepul imperial, taftaua duchesse, dantela chantilly sau cu cristale Swarovski, perlele sau mărgelele, paietele, broderiile sclipitoare, lurexul cu fir strălucitor și tulle-ul cu glitter. Rochiile sunt accesorizate cu aplicații cusute manual, aplicații tip oglindă, strasuri, pene de struț, lebădă și cocoș în ton cu nuanțele rochiilor”, susține Ramona Scripcaru, designer vestimentar, fondator Ramona Scripcaru Design.

Cele mai scumpe rochii ce vor fi purtate de ieșence în noaptea de Revelion costă și 4.000 de lei

Clientele au făcut comenzi cu o lună înainte și au alocat un buget mai mare pentru ținutele ce vor fi purtate la petrecerea de Revelion.

„Am început să primim comenzi pe la începutul lunii noiembrie. În anii trecuți se orientau la un buget anume, însă anul acesta nu au mai ținut cont de cât costă ținuta, ci au vrut să aibă ceva wow, care să le scoată în evidență. Noi avem comenzi pentru rochii care costă de la 1.000 la 4.000 de lei. În anii trecuți plăteau între 500 și 2.000 de lei. Anul acesta am scumpit și noi produsele, deci ar fi și aici diferențe”, susține Mihaela Costin, designer vestimentar. Prețurile au crescut din mai multe motive.

„În ceea ce privește costurile, acestea au crescut cu 20-30 la sută, deoarece lipsa stocurilor de materiale, de noutăți impune mari probleme. S-au oprit transporturile din alte țări ceea ce a declanșat o criză. Pentru a putea face față cheltuielilor, furnizorii au scumpit materia primă.

Prin urmare, se simt scumpiri și la produsele noastre. Prețurile diferă în funcție de model și de materialele și aplicațiile folosite. Acestea variază de la 600 de lei, o rochie simplă, scurtă și cu un croi clasic, la 2.500 de lei, o rochie sofisticată, realizată după un tipar complex și care este realizată dintr-o broderie cu aplicații tip oglindă și pene de struț, cusute manual”, mai spune Ramona Scripcaru, designer vestimentar.

În pandemie, la Revelionul din 2020, ieșencele au purtat, în noaptea dintre ani, pijamale personalizate .

Ramona Scripcaru: „Domnișoarele preferă rochiile scurte, midi, conice sau cloș”

Anul acesta se poartă mai multe culori, însă predomină roșu și verde.

„Culorile predominante sunt roșu, burgundy, verde, albastru imperial, auriu, argintiu, dar și nonculorile alb și negru. Rochia neagră este unul dintre cele mai elegante obiective vestimentare din garderoba unei femei și poate fi purtată cu succes în cadrul oricărui eveniment.

Domnișoarele preferă rochiile scurte, midi, conice sau cloș, cu decolteu sau cu spatele gol, rochiile tip sacou, cu despicătură pe picior, accesorizate cu pene sau cu un lanț din pietre, dar și compleurile din două piese. Doamnele sunt adeptele rochiilor lungi, cu un croi drept sau tip sirenă, cu sau fără șliț, cu drapaje sau cu droturi în zona decolteului sau a mânecilor, dar preferă și rochiile lejere sau A-line”, mai spune Ramona Scripcaru. Anul acesta, clienții au mai multe pretenții în ceea ce privește petrecerea de Revelion.

Pe de altă parte, cele mai scumpe rochii purtate de ieșence în noaptea de Revelion sunt modele realizate după rochiile purtate de vedete.

Adauga un comentariu